do poslednej sekundy dúfam že sa nakoniec písať nebude a popri tom pozerám do zošita akoby som sa to učil, ale miesto toho aby som čítal rozmýšlam nad hovadinami... a tak to aj dopadne
ja stresujem skor den pred pisomkou ci cim ked sa na to vyseriem...a ak je to až tak vážne že stres prechádza aj na telo tak si spravima utogenny trening a je dobre ale sprosty majú šťastie takže vždycky to nejak potiahnem
píšem ťaháky.. a potom odo mňa všetci odpisujú!!! No ta ne! ja si poctivo pripravím ťaháky a oni odo mňa všetko odpíšu.... hmm..neviem čo by sa stalo, kebzže raz na tie ťaháky zabudnem....
strašnw ma bolí bruch...........vždy mam chut odpadnu a potom by som sa dostala do nemocnice a nemusala by som to písať bojim sa hlavne z dejaku.........keby ste vydeli našu učiteľku tak aj cvy bi ste sa bali...to myslím vážne!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pred skuskou je to horsie: trochu hysterickeho chichotu, trochu nadavok, panicke prezeranie poznamok alebo skript......
.........kedysi som to vsak niesla omnoho horsie........
ale pre mna plati, ze ak som pred pisomkou spravne pos.ata, tak ju napisem lepsie ako ked som v pokoji, lebo vtedy sa poriadne nesustredim