nečakávam u lekára. viem vystihnúť čas, kedy tam nie sú kvantá ľudí. liečim sa prevažne sama a prídem akurát tak na kontrolu, keď mi je už lepšie, kde mi povie, že liečba bola správna.
kym som chodil k detskemu tak som hadzal zabijacke pohlady na male sproste deti co pobehovali okolo..... a od kedy chodim k lekarke pre dospelych tak tam nerobim nic lebo som u nej bol len raz v zivote,,,ked mi davala ockovanie proti chripke... aj to mi davala sestricka takze ja som vlastne moju doktorku ani nevidel
nieco robim na mobile ale vacsinou tam idem s kamosom, polozim kartu na stol a padame do mesta a potom pridem tesne pred zaverecnou a poviem ze som musel surne odist na ine vysetrenie alebo si nieco vymyslim a hned ma zoberie
Väčšinou si zacvakám za objedanie na presný čas, lebo čakanie je moja smrť, to by som už k lekárovi ani nemusela ísť, raz som čakala u zubárky v kresle, lebo prišiel nejaký dealer s vŕtačkami, skoro ma ...,a Peťo Nagy má pekné texty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a sem tam este pocitam pukliny na stenach
davam 5hviezdiciek ze som sa fest pobavila