som na birdzi s nanukom v ústach v tielku a nohavičkách pri otvorenom okne s netbookom na bruchu v strede posteli s rozpaženými rukami a nohami od seba ako hviezdica
Nohavičky a tielko- moje jediné šatstvo A okrem toho... snažím sa na tú horúčavu nemyslieť Napríklad som robila také... akoby kresby z roztaveného vosku A keď som vypla fén, hneď mi bolo chladno A mám otvorené celé francúzske okno ako taký idiot, usrkávam si ľadový džúsik a konečne sadám za pc, aby som zistila, čo budem celé to leto robiť
Jou a ešte, keď je to najhoršie, tak sa hodím do nášho nafukovacieho bazénika Ale zatiaľ ho len statočne nechávam nech sa poriadne ohreje na slniečku a chodím ho premiešavať každých pár hodín
aj 3-4 krát do dňa sa sprchujem, mám rozprašovač s ľadovou vodou a pijem veľa čistej vody. Keď idem von, tak si dám biele tričko, pretože v takýchto horkách sa potím jak hovädo a moja problémová partia sú kríže . Neviem prečo sa tam potím a na bielom tričku to nieje vidno. A berem si minimálne 5 € na nanuky, zmrzliny a chladené monstery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
najčastejšie sa vyhrievam na slnku pri bazéne... poprípadne v ňom
-ak som vonku,umieram v chládku ale nič nieje lepšie ako ležať na chodníku s @janusiq18 a ohovárať všetkých ktorí prejdú okolo nás