Keby sa po dlhšom čase stretnete s osobou, ktorá je vám sympatická, strávite chvíľu spolu napr. na party(rozprávanie a tak, nič viac). Ozvali by ste sa tomu človeku ako prvý? Alebo by ste čakali kým sa ozve druhá strana?(predtým ste si už písali)
asi by som napisala prva keby sme si predtym uz pisali
ale raz sa mi stalo ze som sa na party zoznamila s uplne fasa clovekom a tajne som dufala ze si ma najde a napise mi ale nic take sa nestalo
to by dost zaviselo, ci by som chcel nejaku dalsiu interakciu. ak mi je s niekym za urcitych okolnosti fajn, nemusi to znamenat, ze s nim chcem zdielat svoj cas aj mimo toho.
Nerada sa ozývam prvá, lebo mám isté "čo ak otravujem" myšlienkové pochody, ale ak by som fakt chcela, aby sme boli opäť v kontakte a nič závažné, čo by ma od toho odradzovalo, sa medzi nami nestalo, tak by som sa prekonala
@8 vacsinou, ale momentalne mam take socializacno-predskuskovo prokrastinacne obdobie, ze strasne ludom mam potrebu vypisovat akoze, nie nejak odveci ale mam potrebu napisat ludom len tak...a tak
Neozvala by som sa
Osobne keby sme sa este videli, tak sa prihovorim rada, ale na nete nekontaktujem ludi ani neprijimam ziadosti o priatelstvo uz, lebo viem, ze nie som ochotna si s niekym pisat
Ak s tou osobou chcem ešte ostať v kontakte, kľudne by som sa ozvala ak nie, tak nie lebo však čo ak rozmýšľa rovnako ako ja, že čaká, kým sa ozve druhá strana? D príp. že otravuješ zistíš z jej odpísania/neodpísania a pak sa už neozveš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale raz sa mi stalo ze som sa na party zoznamila s uplne fasa clovekom a tajne som dufala ze si ma najde a napise mi ale nic take sa nestalo
Osobne keby sme sa este videli, tak sa prihovorim rada, ale na nete nekontaktujem ludi ani neprijimam ziadosti o priatelstvo uz, lebo viem, ze nie som ochotna si s niekym pisat