Ja keď sa nudím tak si kreslím po zošitoch (...veď aj tak vyzerajú ....)
alebo si rada kreslím grafity po lavici....cez celú lavicu mám napísane ,,škola nie je krčma aby sme tu sedeli každý deň.......ale skôr obľubujem také jednoslovné výrazy ak
čítam knihu, prípadne čumím doblba...riešim kedy pôjdem na aké predstavenie do divadla, alebo sa učím na nejakú pískomku.A tiež si kreslím... Mp3 zásadne nepočúvam...
Ja som si kreslila po laviciach ale uz ich namalovali teraz len pocuvam mp3,spim, hadam sa s profkou alebo len tak sedim pozeram na hodiny a rozmyslam kedy s tej skoly vypadnem
ja som si robila dredik ale ta uz som ho dokoncila ta nemam co robit ... ale ta vacsinou si bubnujem po lavici .. a potom lietaju peracniky bo do mna hadzu bo im to lezie na nervy .. ale ja za to nemozem ja si to uz ani neuvedomujem ze bubnujem
istu dobu som si kreslila po zosite ale ked to zbadala ucitelka ta mi dala robit skolsku kroniku ze ked sa chcem umelecky realizovat tak v kronike a to sa mi teda nechce tak som s tym prestala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale zasa nie som až taký zásadový človek