@bullet1302 origins bo dvojka mi išla iba chvilku a potom to padlo...asi nemám tak výkoný búk ale neviem čo by som robila keby nemám tuto skvelú hru a to moc nie som na hry...
@lawey dvojka je odfláknutá... zlúčiť akciu s RPG nebol zrovna dobrý nápad v tomto pípade.... ja tiež nie som, po pár minútach ma to obvykle prestáva baviť, ale RPG majú zvláštne miesto u mňa, na ne nedopustím...
@bullet1302 no men sa tam (pri tych dvoch minutach co som hrala) nelubi jak tam ty bojovnici skakali...uplne vtipne to bolo.... aj u mna som hrávala kedysi textové rpg tak asi preto
ešte nie, ja som vlastne takpovediac rpg nováčik, nehral som ešte pecky ako Diablo, Baldur´s Gate etc... som sa na ten štýl namotal až, ked som prvý krát okúsil Witchera
@bullet1302 DA je moja prvotina ale šak jak som písala som hrala textové rpg... a aj ked sa to nemusí zdať je to dosť podobné ja už som celkom dosť toho zdolala...len najprv som msuela vystriedať niekolko postáv... a najviac sa mi osvedčila ako hlavna postava mág.... keď dáš dobré schopnosti tak s máločím je problém... a teras som v ozzamare ci co to je.... nenávidím tú časť... ostatné sú super ale henta je aj anjťažšia a aj najnesympatickejšia...furt to iste..
no ja som ešte len v Denerime... už to budú pomaly viac ako 2 týždne, čo to hrám a napredujem trošku pomalšie, lebo to nehrám pravidelne a taktiež za mága po zdolaní si ešte chcem dať Awakening a vyskúšam aj nejaké dlc-čka... tak GL a veľa manny
@bullet1302 bez mága to nemá význam a poradím ti, predposledný národ na kerý pojdeš nech sú dáli a posledný ozzamar...lebo ten je najťažší... ja to hrám aj vyše mesiaca a posledný týžden v kuse...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a, jané, taká malickost, premyslam nad jednym z najdolezitejsich rozhodnuti mojho zivota
a užs i to rpešiel celé?
ešte nie, ja som vlastne takpovediac rpg nováčik, nehral som ešte pecky ako Diablo, Baldur´s Gate etc... som sa na ten štýl namotal až, ked som prvý krát okúsil Witchera
a tebe sa to už raz podarilo prejsť?