Je to dosť problem, pretože už do mňa bol, ale ja som oňho neprejavovala záujem, je to dosť sprosté, ale začína sa mi páčiť, ale jemu sa už páči iná, čo s tým???
Dik,čakám odpovede najmä od chlanov.
ako keďže máš 13, tak by som povedal jeb na to...
ale ak chceš teda fakt nejakú úprimnú odpoveď, čo by mohlo fungovať, tak jednoducho buď s ním v kontakte. Nevtieraj sa mu, ale buď mu dobrou kamarátkou a je možné, že sa mu časom zasa začneš páčiť... ono totiž u chalanov to kamarátstvo medzi dievčaťom a chalanom nefunguje úplne tak ako u dievčat..... nič rozumnejšie mi na um neprichádza
Podla mňa spachaj samovraždu...už maš 13 rokov si moc stara a stale sama a tvoja pravá a jedina láska aku už nikdy nestretneš ťa nechce. Tvoj život už nemá zmysel...
ak o teba nemá záujem čo chceš robiť? nemôžeš robiť nič
a ak sa mu páči iná, tak to už duplom nerob nič
a už vôbec nezamýšľaj nad tým, že jej ho preberieš
@violinkenneth preboha, čo je to hrešenie? ako niekto povedal, že vulgarizmy tvoria zlo?
podľa mňa je kúl všetko škatuľkovať, riešiť kto je mainstream a ako byť správny hipster a prečo (ne)byť metalistom, punkáčom, emo Čo je swag som pochopil až po vypočutí Enklávy
btw. prosím nečítaj Tolstoja ani Raňajky u Tiffanyho... hreší sa tam (v originály, preklady sú "vycenzurované")
a radšej nečítaj ani moje blogy, lebo občas tam hreším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mas len 13,ak naozaj mas, tak sa sustred radsej na skolu a ak náhodou, tak on pride. Nerob nic.
ale ak chceš teda fakt nejakú úprimnú odpoveď, čo by mohlo fungovať, tak jednoducho buď s ním v kontakte. Nevtieraj sa mu, ale buď mu dobrou kamarátkou a je možné, že sa mu časom zasa začneš páčiť... ono totiž u chalanov to kamarátstvo medzi dievčaťom a chalanom nefunguje úplne tak ako u dievčat..... nič rozumnejšie mi na um neprichádza
a ak sa mu páči iná, tak to už duplom nerob nič
a už vôbec nezamýšľaj nad tým, že jej ho preberieš
sa riadim heslom, že všetko s citom
a ešte k tomu teraz bola použitá pri ústálenom slovnom spojení... aj keď sa musím priznať, že nemám rád ak niekto nadáva iba z princípu :p
podľa mňa je kúl všetko škatuľkovať, riešiť kto je mainstream a ako byť správny hipster a prečo (ne)byť metalistom, punkáčom, emo Čo je swag som pochopil až po vypočutí Enklávy
btw. prosím nečítaj Tolstoja ani Raňajky u Tiffanyho... hreší sa tam (v originály, preklady sú "vycenzurované")
a radšej nečítaj ani moje blogy, lebo občas tam hreším