Otvor si sním dverce od banky
Povyberaj z tade všetky mňamky
Potom nakúp dáke skanky
Neskôr okús ruské sánky
Ale bacha na moje topánky
Inak ti moje hánky odbijú kus z tvojej sánky
A ver tomu že to bude bolieť viacej ako keď domov donesieš zlé známky
wtf a ja keď raz za uhorsky rok zalozim celkom zaujimave forum, ma zvozia a niekto, kto sem prijebe takuto otazku tak nic ja odpadavam niekedy z tohto bircu.
@sushivo ????? ja nie som zberateľ ani netrpím obsesívno- kompulzívnou poruchou, takže nie. ale poviem ti, čo som spravila s jedným takým kľúčikom: darovala som ho priateľovi na Vianoce ako kľúč od môjho srdca spolu s hand-made príveskami a kľúčenkami. prešli pomaly 4 roky a aj keď spolu už nie sme, verím, že ho má stále niekde odložený. alebo si z neho sprav aj ty nejaký šperk, originálny náhrdelník alebo náušnicu, náramok. možností je veľa.
diky za napad a presne uz aj viem komu ho dam to bude sranda @nicolkaa@otvoreneokno
inak mas zaujimaveho otca som myslela ze veta: vymenim zamok je iba sucastou vtipov a roznych doberani sa
@mcvpn sak som pisala byvalemu, nie byvalym toho mam len jedneho @sushivo no vzdy ked ho niekto novy spozna tak tiez radsej pouzije slovo zaujimavy ja uz len raz za mesiac pridem, nejde kluc, *rolls eyes* a uz ma na chodbe caka novy zvazok aj s klucenkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Povyberaj z tade všetky mňamky
Potom nakúp dáke skanky
Neskôr okús ruské sánky
Ale bacha na moje topánky
Inak ti moje hánky odbijú kus z tvojej sánky
A ver tomu že to bude bolieť viacej ako keď domov donesieš zlé známky
Dobre dosť bolo
akože sa ťa spýtam: to myslíš vážne?
fakt není? p
inak mas zaujimaveho otca som myslela ze veta: vymenim zamok je iba sucastou vtipov a roznych doberani sa
@sushivo no vzdy ked ho niekto novy spozna tak tiez radsej pouzije slovo zaujimavy ja uz len raz za mesiac pridem, nejde kluc, *rolls eyes* a uz ma na chodbe caka novy zvazok aj s klucenkou