CO S NUDOU ALEBO AKO ZABIT CAS INAK AKO PISANIM NA NETE???
LUDIA!!!aj vy sa tak nudite ako ja? konecne vytuzene prazdniny a ja neviem co so sebou...pridu dni ked som s kamosmi alebo neviem kam skor skocit, ale obcas od nudy priam zaspavam. opalovanie ma tiez uz nebavi, uz som aj tak ako uhol a v telke tiez nic mo
joj to mam tiez.Je este len tyzden prazdnin a ja sa nudim uz dva.A myslim to doslova.Skus citat.Najdi fajn knihu a uvidis ako ta to naplni .Mozem odporucit nejake knihy od Erich Maria Remarque.Alebo nejak tak sa to puise.fajn autor.
hmm, co tak nejaka brigada? uznavam, ze to cche pevnu volu a odhodlanie, chodit niekam skoro rano cez prazdniny, pracovat cca 8hod v tychto teplach ale.. prinasa to vocie a to ze mas opat dake chechtaky v penazenke . ja osobne by som bez toho, ze kazdy den idem teraz cez leto do prace, doma asi zhnila, sak mam volno od 1.6. do 18.9. uff.
to mas dobre. len ja na brigosku ist nemozem lebo mam na starosti mladsieho brata.a citanie, nie ze by ma to nebavilo ale ked zacnem citat nejaku knihu a nezaujme ma uz na prvych povedzme dvoch strankach, dalej uz ani nepokracujem. naposledy som docitala DA VINCIHO KOD a to bolo fakt super. a v tomto pocasi by som najskor nad knihou zaspala
jooj, cez prázdniny sa nudit?no uznávam ak si dom acely cas tak mozno jo, davam ti par tipiv-niektore su trochu strelene ale inak -pomaha to!!
1.skus hladat stvorlistok-a potom si ho vylisuj
2.ak si umelec alebo aj nie-vypeckuj si hudbu a spievaj popri tom ako upratujes alebo maluj alebo pri tom tancuj(odporucam vtedy ked rodicia nie su doma
3.batikuj si tričkoalebo ho pofarbi farbami na textil-odporučam:prijemne aj uzitocne
4.ak to tvoja postava znesie, najedz sa chipsov a popri tom čítaj bulvár-uvidíš ako sa narehoceš na tých barbinách!!
5.vyjdi si s bratom na nejaký hrad alebo inú kultúrnu pamiatku
dúfam že si niečo vyberieš ak nie tak....pozeraj na nete či ti niekto nedá nový návrh veľa šťastia pa
kuuur***f**a tak toto je moc citat knihu alebo ist na kulturnu pamiatku D batikovat tricko..to je uz konec sveta alebo co???viete co je zivot??co tak vo volnom byte spravit party???ludia vy rovno chodte na pscyhiatriu alebo aby ste sa nenudili tak do kostola upratovat a pritom si mozte precitat nejaku tu knizku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tAK DRZIM PALEC.
1.skus hladat stvorlistok-a potom si ho vylisuj
2.ak si umelec alebo aj nie-vypeckuj si hudbu a spievaj popri tom ako upratujes alebo maluj alebo pri tom tancuj(odporucam vtedy ked rodicia nie su doma
3.batikuj si tričkoalebo ho pofarbi farbami na textil-odporučam:prijemne aj uzitocne
4.ak to tvoja postava znesie, najedz sa chipsov a popri tom čítaj bulvár-uvidíš ako sa narehoceš na tých barbinách!!
5.vyjdi si s bratom na nejaký hrad alebo inú kultúrnu pamiatku
dúfam že si niečo vyberieš ak nie tak....pozeraj na nete či ti niekto nedá nový návrh veľa šťastia pa