čítať knihy, pozerať seriály, ísť na dovolenku, na túru do hôr, pozrieť si nejaké hrady alebo iba mestá na Slovensku, chodiť von s kamarátmi, chodiť do kina, upratovať, ísť pozrieť rodinu/známych, ktorých si dlho nevidel.. napr.
robit som bol, ale iba kratko, nie je roboty u nás bratm, na turú pôjdem asi niekde, to znie dobre, ale lyžovať...tak som už druhý týždeň doma a 11.2. začíname....
@greyness jj, to som si vsimol aj ja.. mozno za tym budu tiez mayovia a ich dalsi kalendar..ja napriklad toto skuskove nedokazem napisat ani jednu normalnu stranu seminarky..2 roky mi bol maximalny rozsah stran malo a teraz uz mesiac nie som schopny dopisat 10 stran, nech mozem ist konecne na skusku, na ktoru som sa za ten cas stihol uz asi 3x naucit
@trdelniiiq koniec sveta na nás doľahol ja nie som schopná napísať ani polstrany bakalárky a ked sa naučím pár viet tak si musím dať pauzu lebo už nedokážem absorbovať ďalšie múdrosti. a niektoré veci sa proste nedokážem naučiť. proste nie a nie!
snád sa nám to nakoniec všetko podarí. držím palec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
snád sa nám to nakoniec všetko podarí. držím palec
aj tebe mnoho zdaru
kks, ja mám voľno od 6.2. do 25. a vôbec ma neserie, že nemám vtedy čo robiť....