trasiem nohou, namotavam si pramienky vlasov na prst a po kazdom kricim... ked som nervozna proste kazdy musi drzat hubu, nic sa ma nepytat a dat mi pokoj
Ja strašne veľa začnem rozprávať a nahlas ubezpečujem seba a ostatných, že je to v pohode, potom keď už je to horšie, tak sa veľa smejem až nakoniec držím hubu a som jak naspeedovaná veverička
čo robím, záleží aj od toho, či som doma alebo na verejnosti...
Ak doma, obhrýzam si nechty, strašne kývem nohou
Ak medzi ľudmi, tak "len" cítim takú úzkosť, nepokoj, horšie sa mi sústredí, iné prejavy, ktoré by bolo vidno si nedovolím.
Zavisi od toho ako nervozny... Ale vacsinou sa smejem alebo sa mi trasie hlas A ked mam uplne ze nervy z niekoho/niecoho tak trieskam vsetkym okolo mna
ak to je dlhodobejsia nervozita, ktoru treba podstupit tak si kupim cigarety... prechodne nervozity sa daju zvaldat trasenm ruk, noh a potenim a podobne ..
ja zvyknem strašne tárať, vždy trepem úplné koniny a hlavne ich trepem vkuse, neprestávam kecať, a tak sa od normálnej debaty cez nadávanie, rozprávanie nesúvislých vecí a božekanie dostanem až k neustálemu opakovaniu jedného alebo viacerých slov, najbežnejšie to býva "boha" alebo "jebne ma" takto strávim zvyčajne pol dňa, potom sa začnem prechádzať po izbe, na každého som hnusná ale po hodine to zväčša vzdám, hodím sa do postele a nehybne ležím
ale najčastejšie si idem zapáliť..
napríklad aj teraz som maximálne nervózna zo zajtrajška, ale nemám cigarety, čiže akonáhle sa vráti spolubývajúca začnem do nej niečo hustiť a už to so mnou pôjde z kopca..
to len ja si obhrizam nechty pre srandu ? no nervozita sa na mne neprejavuje vobec vlastne je otazne ci vobec dokazem byt nervozny ale zato ostatne emocie so mnou nekontrolovatelne mavaju ....
@drumer-ka , aj u mňa občas dôjde k popísaným javom Chodím do kolečka, niečo demolujem v rukách (väčšinou niečo, čo mi nepatrí) a opakujem ,,boha, boha, boha krista, bohááá...boha, boha krista".
A ešte sa zvyknem hrať so zatváracím nožíkom...dosť užitočný zvyk, keď ste v jednej miestnosti s tým, kto vašu nervozitu spôsobil.
hmm, nervozitu som sa naucil po nejakej dobe predvidat a na velmi vela percent aj uspesne zvladnut, mozno nejake obhryzanie nechtov, alebo necitenie sa vo svojej kozi, ale to do 10 min prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ak doma, obhrýzam si nechty, strašne kývem nohou
Ak medzi ľudmi, tak "len" cítim takú úzkosť, nepokoj, horšie sa mi sústredí, iné prejavy, ktoré by bolo vidno si nedovolím.
ale najčastejšie si idem zapáliť..
napríklad aj teraz som maximálne nervózna zo zajtrajška, ale nemám cigarety, čiže akonáhle sa vráti spolubývajúca začnem do nej niečo hustiť a už to so mnou pôjde z kopca..
A ešte sa zvyknem hrať so zatváracím nožíkom...dosť užitočný zvyk, keď ste v jednej miestnosti s tým, kto vašu nervozitu spôsobil.