Strašne mám zničené vlasy a ja už fakt neviem čo s nimi :/ hlavne konce ... už som si ich niekolkokrát podrstihávala ale stále su vysušené .. bola som blond ,hnedá a čierna po čiernej sa mi zničili ale je to už rok čo som sa nefarbila a už mi fakt lezu na
odstrihnúť zničené konce (nie sama doma) a o ten zvyšok sa starať troška viac, než len nefarbiť. masky, zábaly (odporúčam skôr domáce ako tie z drogérii, je ich plný internet) čaje, vitamíny, nežehliť
voľne môžeš kúpiť v lekárni vitamíny na podporu rastu vlasov alebo na ich výživu, potom skús si ich nežehliť a vôbec nefarbiť, a tie zábaly vraj dosť pomáhajú...a zničené konce treba ostrihať, tam už nič iné nepomôže. vlasy ti potom dorastú postupne
Počúvaj, daj si ešte pozor na silikónové šampóny, je pekné, že sú po nich vlasy plné lesku.. ale ten silikón ti obalí vlas a nedostanú sa k nemu vitamíny, keď si dáš po šampóne masku.. možno aj preto sa ti lámu, že nemajú dosť výživy.. a nefarbi ich už tolko
Ak si chceš udržať dĺžku vlasov, tak ti môže pomôcť len dobrá kaderníčka. Poraď sa. Pomôcť by mala keratínová kúra opakovaná každé tri mesiace, plus masky (na chémiou poškodené vlasy pomáha len chémia, prírodné veci sú skvelé na prírodné vlasy). Okrem toho na lámavé a rozdvojujúce sa končeky existuje "pečatidlo", dá sa to kúpiť v kaderníctve alebo cez net. ... ale to všetko niečo stojí. Najlepšie je si vlasy neničiť.
hydratačný krém na telo - funguje aj na vlasy, krém s obsahom ceramidov (internetová lekáreň). toto sa osvedčilo mne, ale je to individuálne, oleje nepoužívam, mám potom veľmi lesklé vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja si daval olivovy olej na ne, celkom pomaha a potom hocijake masky od vymyslu sveta, aby neboli az take znicene a suche
obcas si dam len do koncekov krem(obycajny krem)
Mám to odskúšané a pomohlo mi to dosť