V detstve som mala nádherné vlasy... bohužiaľ mi pri kiahniach vypadali, používala som pootm drahé prípravky, aby sa mi zlepšili a zhustli. Jasné, že vidím za tie rok pokroky, no ešte stále nie som spokojná, prosto stále ich mám dosť riedke... rozmýšľala
@dandybendy počkaj, ja som to myslela vážne a nemyslela som to zle...jedna kamarátka má tiež riedke vlasy a dosť ju to štvalo a trápilo, tak si kúpila parochňu..
@ordinarygirl , tak potom prepáč, ak si to vážne myslela dobre, ale mne to prišlo ako podryp, vieš, no... tak ako, to už by som potom rovno mohla hranolky robiť na mojich vlastných vlasoch, hlava by sa mi dopotila ako.... viem, že existujú aj také príčesky clip in, ale s tým je roboty, osobne si myslím, že je to somarina... pretože vlasy sa mi mastnejú hrozne aj bez toho, už neviem, čo s tým... možno robím chybu, že si umývam vlasy každý deň, ale nechcem chodiť ako bezdomovec...
@najivna objemova trvala? to si robíš prču, alebo fakt niečo také existuje? ešte som o tom nepočula, ale ako fakt niečo také je... je to drahé? máš s tým vlastnú skúsenosť?
Neumývaj si každý deň nechaj si ich odýchnuť . A popremýšlaj nad tými clip-in ,veľa roboty s tým určite nie je . nemusíš si tým vlasy predlžovať ale iba zhustiť. alebo chod za doktorou.
@denix lenže ja ich mám potom tak strašne mastné... keď si umyjem večer, už na druhý deň ráno ich mám dosť zlé, nieto ešte druhý deň aby vydržali... dávam si ich aj do drdola, ale jednoducho to vidno a jtak a cítim sa otrasne... nad tými clip in teda porozmýšľam, ale tak, tiež to nie je lacné, no keď si predstavím, koľko peňazí sa už minulo na moje vlasy...
akú máš momentálne dĺžku? lebo možno ti nehustnú preto, lebo všetky živini idú do veľmi dlhých vlasov... v tom prípade by som skúsila ostrihať tak po plecia (alebo bradu)... ak nie, tak navštíviť kožnu... ty máš geneticky dané, že máš husté vlasy, takže problém je to zdravotný
@dandybrendy skúšala si si vlasy premývať citronovou vodou? alebo niečo také ,ty čím viac budeš vlasy umývať tym sa ti budu viac mastnieť . skus prestať teraz cez prazky ,umy si vlasy až o 4-5 dní . je to nepríjemné ,ale tak čo . ked pojdeš von skus dať na hlavu klobúk ,šiltovku.
nič hlavne nenadpájaj, budú sa ti namáhať a tým pádom zas len padať
neumývaj každý deň, pokiaĺ to nie je nevyhnutné
celkovo ich čo najmenej namáhaj
a to s @21 je blbosť, živiny vždy idú iba tam do korienka, zvyšok vlasu je v podstate mŕtvy a nejako vyživiť sa už dá len zvonka.
to, že po podstrihnutí vlasy rastú rýchlejšie po tú dĺžku, ako je zvyšok (prípadne že ofina rastie rýchlejšie) by som skôr vysvetľovala nejakým gravitačným zaťažovaním korienku, čo spomaľuje rast
taktiež to s tým strihaním je blbosť, ony tak vyzerajú hustejšie, nakoľko sa ku koncom prerieďujú a teda len odstrihneš to riedke a vlasy sú zrazu akoby "husté", ale ony také boli stále, len nie už na tých koncoch
@bebekex mne to aj kadernicka vravela ze vzdy ked ma vidi s nejakou kravinou na hlave (a ked jej potom porozpravam vo som este vselico ine mala zatial tak si mysli ze tie vlasy budu uplne znicene potom chyti a nic im neni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale nemyslím si, že by to bolo až také zúfalé, aby si to potrebovala
neni to moc drahe okolo 20e mozno mala som to a bola som velmi spokojna
neumývaj každý deň, pokiaĺ to nie je nevyhnutné
celkovo ich čo najmenej namáhaj
a to s @21 je blbosť, živiny vždy idú iba tam do korienka, zvyšok vlasu je v podstate mŕtvy a nejako vyživiť sa už dá len zvonka.
to, že po podstrihnutí vlasy rastú rýchlejšie po tú dĺžku, ako je zvyšok (prípadne že ofina rastie rýchlejšie) by som skôr vysvetľovala nejakým gravitačným zaťažovaním korienku, čo spomaľuje rast
taktiež to s tým strihaním je blbosť, ony tak vyzerajú hustejšie, nakoľko sa ku koncom prerieďujú a teda len odstrihneš to riedke a vlasy sú zrazu akoby "husté", ale ony také boli stále, len nie už na tých koncoch
mala som na tych vlasoch trvalu farbim sa raz mesacne pravidelne si na hlavu trepem peroxid a stale mam vlasy (zopar nic sa ti nestane
ale tak ja sa staram o ne myslim celkom dost