Jeden a pol roka som chodila na angličtinu každý deň a teraz som prestala a neviem co mám robiť.Nebaví ma chodiť von každý deň,a doma okrem počítača a učenia nemám čo robiť.Poradíte mi čo sa dá zaujímavé doma robiť?
A prečo si prestala chodiť na Angličtinu?? Veď po Anglicky sa nikdyn edá vedieť tak dobre aby bol človek dokonalý. Skús si vybrať nejaký iný cudzí jazyk - veď aj samouokovia majú budúcnosť
vies co..zacni chodit na box.. ja by som tiez zacala keby mam kam alebo skus este chodit na nemcinu,spanielcinu,rustinu,francuzstinu..mas vela na vyber
Na angliku som prestala chodit preto ze som nepostúpila do dalšieho levelu ... a další jazyk by som nezniesla..to s tím boxom by bol dobrý nápad ale mám strojček a neviem ci by mi to nezavadzalo...no síce práve budem hrávat zápasy ale to je jeden za týzden a to bude trvat akurat tak mesiac a to tréningy vobec nemávam ... co také zaujímavé by sa dalo robiť doma?
ahoj.. hmm.. nieco zaujimave doma? preco chces tak silou mocou ostat len doma? neviem co je pre teba zaujimave, ale doma mozes napr. kukat filmy, citat knihy, malovat, rozmyslat.. alebo varit! ale ja byt na tvojom mieste, najdem nieco mimo domova, pretoze doma bych sa asi zblaznila.. fakt, najdi si nejaky kruzok..(podla toho co ta bavi)
to snad nemyslis vazne s tou anglictinou...jeden a pol roka kazdy den...a co tak kus zit???jasne ze nemusis chodit vonku kazdy den ale obcas je fajn potrkotat s kamaratkami, ist si zavicit, zaplavat {no jednoducho zasportovat| prihlasit sa na tanecnu, do hudobnej skoly na nejaky nastroj, precitat si knihu...ved je nieco co ta musi ta bavi....
preco zostavat doma? jasne ze nemusis byt stale vonku ale zas byt na cerstvom vzduchu je super...ak mas rada zvierata skus skocit do miestneho utulku a obcas vyvencit nejakeho psika...a ked to musi byt doma tak rucne prace, citanie, krizovky, sudoku, kreslenie atd
ano musela by som opakovat level a nemam naladu zase na to iste
čítat by som ajjj skusila ale po prve najst nejaku dobru knizku je tazke a po 2.to by ma urcite nabavylo stale citat ....... kreslit neviem uz som aj to vyskusala sudoku ma uz nebavy ..inac dakujem za napady
desiree ... no tie domáce úlohy možeš doniesť ale neviem ci ich vypracujem ... a čo sa prosimťa budem učiť však som deviatačka a nic poriadne sa neucíme PS:ozaj kedy pojdeme na čokoládu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
vies co..zacni chodit na box.. ja by som tiez zacala keby mam kam alebo skus este chodit na nemcinu,spanielcinu,rustinu,francuzstinu..mas vela na vyber
Alebo clovece nezlob sa..
Alebo skus citat.. podla mna celkom hodnotne travenie casu
Náhodou, zaujímavý nápad...
Ale osobne odporúčam čítanie
ano musela by som opakovat level a nemam naladu zase na to iste
čítat by som ajjj skusila ale po prve najst nejaku dobru knizku je tazke a po 2.to by ma urcite nabavylo stale citat ....... kreslit neviem uz som aj to vyskusala sudoku ma uz nebavy ..inac dakujem za napady