no su makke, pritazlivo tvarovane, od mala ti ich strkali do ust(+ chalani vraj nikdy nevyrastu), maju peknu farbu, nadrehne hadzu tiene... a mne sa viac pacia zadky
@tikalok Nie v takejto forme. Mne sa na tom páči ten SÁČOK a kozy nie sú ako sáčok, len je to také... hnusné. A to, že je priesvitný a vidieť v ňom hovná a plávajúce rybky (nie v tom istom s hovnami).
Prsia ma odjakziva fascinovaly... @9 Ako to mozes povedat, Ved je to to najkrajsie co ma moze pocas dna stretnut... Teda pokial niesu vytahane po kolena a bradavky niesu ako vrchnak od nestea
Tak mna skor tiez beru zadocky, ale neviem...proste je to take ine Kazdy to potreboval k zivotu ked bol maly a kedze chalani nemaju, kompenzuju si to takto-zavidime asi
@krutafunebracka ked sa tak nad tym zamyslim, tak vlastne NEVIEM CO KONKRETNE sa nam paci na prsiach ja neviem... ja sa najradsej pozeram prave na prsia... ale preco? nevieeeem
To je otázka, ktorá privolá len ďalšie otázky, bez následných odpovedí.
Tak čisto hypoteticky..., My chlapi sme neboli obdarovaný poprsím, akým sa pýšia baby. Sme ( údajne ) celý život hravý. Z útleho detstva máme viac spomienok... atď... Tie najblbšie odpovede si nechám pre seba.
Mne tiež občas padne pohľad na poprsie, no je to z dôvodu príťažlivosti a obdivu k tejto časti ženského tela.
Počkať... Jeden chalan ma raz prepadol, aj keď som mu vravela, že sa s ním nechcem stretnúť (nič proti nemu) a ja som ho odohnala, štýlom „Kuš, daj mi pokoj!“ a už si so mnou nepíše (ja viem, asi to bolo trochu hnusné).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
A preco takutu diskusiu?
@krutafunebracka to je smutne ze mas taky pristup k svojmu telu ale nevadi no.
a on že: šak to su proste kozyy
To je asi tak ako pytat sa ze preco su zajace zlate alebo nieco podobne.
keby bolo normalne, ze by ste chodili s ceckami holimi po vonku, tak si ich nikto nevsima
a pre milion dovod.. kazdy vidi na prsiach nieco ine..
niekto povie, ze mu vyjadruju zenskost, iny zas ze su prenho plne nehy.. atd atd...
preboha len nie CECKY!!!!!!!!!!!!!!!!
Inak tiež ten výraz.. cecky.. príde mi to jak vemená
@40 pozor na adminov
Ja mám svoj noťas príliš rada na to, aby som ho takto škaredo ogrcala!!!
lebo ty podla mna hadam kazdych 6 hodin zalozis diskusiu o jednej z dvoch veci a hoci maju stale iny nazov riesia to iste
Tak čisto hypoteticky..., My chlapi sme neboli obdarovaný poprsím, akým sa pýšia baby. Sme ( údajne ) celý život hravý. Z útleho detstva máme viac spomienok... atď... Tie najblbšie odpovede si nechám pre seba.
Mne tiež občas padne pohľad na poprsie, no je to z dôvodu príťažlivosti a obdivu k tejto časti ženského tela.
nediskriminujme lave prsia koli pravim! lave su take iste krasne ako prave!
Počkať... Jeden chalan ma raz prepadol, aj keď som mu vravela, že sa s ním nechcem stretnúť (nič proti nemu) a ja som ho odohnala, štýlom „Kuš, daj mi pokoj!“ a už si so mnou nepíše (ja viem, asi to bolo trochu hnusné).
a inak su pekne mne sa pacia prsia