@cobra Mám 181cm a číslo topánok 40-41. A to som rada, že mám takú nohu akú mám, lebo je pre mňa úsmevné, že moja spolužiačka má nejakých 165cm a má 41 a moja mama s najlepšou kamoškou majú 173cm a tiež 41
@gothicpoetic : ja mám tiež okolo 169 či ako a mám 40-41 nohu. Nechápem, že aj takáto blbosť môže chalanovi vadiť, veď to nie je niečo čo sa dá ovplyvniť.
Ale k predchádzajúcemu príspevku... Pekné elegantné topánky bez opätkov sa fakt nedajú zohnať, najmä letné. To už potom jedine žabky, balerínky, alebo tie na taký rímsky spôsob (okolo členkov). Úplne o ničom.
noo tak ked v tom maa velkuu nohu tak to je dost divnee ....jako keby ja som si dal o dve čísla topanky .....už teraz maam dost velku nohu by na mna kukali jak na debila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aspon na nieco mozem byt hrda!
mam len 37dmicky labocky
ja mám rád malé prstíky
samozrejme, ak je žena vysoká (180cm a viac), tak má hold väčšiu nohu.
Ale k predchádzajúcemu príspevku... Pekné elegantné topánky bez opätkov sa fakt nedajú zohnať, najmä letné. To už potom jedine žabky, balerínky, alebo tie na taký rímsky spôsob (okolo členkov). Úplne o ničom.
ja mam 41 a vsetky kamaratky co mam maj tiez tak 40-41