minule to bolo v črepinách asi pred sto rokmi... ale niektoré veci... chlapík si dával do análu asi metrový kábel
potom sviečky, uhorky, banány, dokonca baterky, dokonca pri vibrovaní mobilu...
ako mám dosť. ľudia majú fakt širokú predstavivosť o tom, čo si natisnúť do svojich otvorov. len či im je potom príjemné, keď sa im to tam zasekne alebo zatisne a musia k doktorovi.
Raz som čítala o žene, ktorá si to chcela robiť metlou. Keďže metla bola veľká a dievčina nizučká, sadla si na chladničku a šlo sa.... Zrazu vošiel frajer, uvidel ju, ona sa zľakla, zoskočila, metla jej prerazila celé telo, vyšla ústami a dievća na mieste umrelo ;
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
alebo ruka.
ja nemôžem z tých vašich obrázkov ľudia
alebo použi predstavivosť....
niekto si tam strčí aj plechovku, baseballovú pálku, fľašu..
no nedávaj si tam neuvarené vajíčka alebo žiarovky, keď ti to tam praskne....
potom sviečky, uhorky, banány, dokonca baterky, dokonca pri vibrovaní mobilu...
ako mám dosť. ľudia majú fakt širokú predstavivosť o tom, čo si natisnúť do svojich otvorov. len či im je potom príjemné, keď sa im to tam zasekne alebo zatisne a musia k doktorovi.
asi im to stojí za to
sú všeliaké.. len si treba vybrať
ale ako preboha moze pouzit vajicko alebo ziarovku? Ved ked to tam strci, uz to nevytiahne...
veľmi kvalitné vibrátory na veľké zaťaženie
ale hento si asi nik nestrčí tam
odtrhni zo steny garniz
au
vtipna tema inak