Ano..to je vlastne celé. Jazykovky nič moc, z čias chodenia na zušku som už vyrástla (jedine žeby bol v nr niejaký orchester), nie som športový typ ( nemám záujem chodiť do fitka akebo na pilates). Tie diskotéky a bary v utorky a stredy ma ako každotýžden
ja obehávam kníhkupectvá a oxidujem tam riadne dlho A ešte sa modlím, aby tu už konečne otvorili ďalší antikvariát. Ale inak asi naozaj to Divadlo, hrad, park, tam je pekne, túra na Zobor, kaviarne, bary, rada by som ti navrhla aj kino, ale to jedno v Maxe... to je hanba Nitry. A ešte v Starom divadle zvykne vždy niečo byť alebo v Synagóge. A Fórum mladých, či jak sa to volá, tam si môžeš zahrať niečo. Učila som sa tam pingpong
@titusik a kino je aj na UKF že klub, alebo teraz u nás na katedre Canudo - zadarmo premietajú každú stredu, pošlem pozvánku keď chceš. veď zadarmo, treba využiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov