Čo sa mi najviac páčilo bol asi Dom v strání (v SND), aj keď rozhodovanie je ťažké... Naposledy som bola presne včera, v Nitre, na Kto chytá v žite od Sallingera (no volalo sa to inak, ale ja to tak volám podľa tej knihy, ktorá je mimochodom geniálna)... A celkom fajn to bolo...
Na začiatku januára som bola na balete - na Luskáčikovi, čo bolo proste nádherné Vo februári sa chystám na operu, aj keď ponuka SND nie je momentálne zrovna bohatá
milujem absurdnú drámu. videla som kopec takých predstavení, ale úplne najlepšie boli Ionescove Stoličky (s Horváthom a Vášaryovou,králi ). A Plešatú speváčku z trnavského divadla nemôžme zahodiť do koša tiež
no keďže som sama stála pár ročkov na doskách, samozrejme že najobľúbenejšie sú tie "moje" muzikály
inak mám tak najviac rada Krásavicu z Lineage, Charlieho tetu mmm a jeden monológ ktorý hrala Alenka Ďuranová, len si nespomínam ako sa volal ale aj balet- Romeo a Julia
divadlo je úžasné...pre mňa nad všetkými predstaveniami čo som kedy videla,jednoznačne vyhráva Hamlet v SND.Ako...v podaní Roba Rotha to fakt stojí za to.
ja straaasne rada chodim do divadla..najviac ma doteraz uchvatil Hamlet a Lakomec vo zvolenskom divadle.....aj teraz planujeme s kamoskami skocit na predstavenie po skuskovom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Najoblubenejsie divadelne predstavenie? No... tak muzikal cats a hair, a opera asi turandot (na ktoru sa chystam) a mozno Mozartova Zauberflöte
Ak budes vediet, kde predavaju listky, a kde ju budu hrat, tak prosim ta daj vediet, lebo na Fontanu pre Zuzanu by som aj ja velmi rad isiel...
no a čo sa toho týka..tak doteraz NAJlepšie predstavenie aké som videla bolo Dva a dva je päť. v Nitre. tam je najlepšie divadlo
lebo na šangalovi som bola aj ja a z toho mládenca som mala ťažké noci ešte asi týždeň potom
Čo sa mi najviac páčilo bol asi Dom v strání (v SND), aj keď rozhodovanie je ťažké... Naposledy som bola presne včera, v Nitre, na Kto chytá v žite od Sallingera (no volalo sa to inak, ale ja to tak volám podľa tej knihy, ktorá je mimochodom geniálna)... A celkom fajn to bolo...
Na začiatku januára som bola na balete - na Luskáčikovi, čo bolo proste nádherné Vo februári sa chystám na operu, aj keď ponuka SND nie je momentálne zrovna bohatá
že orfea3 to mi stačí vedieť, on to bol taký milý vtipný
a divadlo mám veľmi rada je to fakt umenie
a mam rad klasicku cinohru, radsej asi komedie, ale rad si pozriem aj kvalitnu dramu.
A najoblubenejsia hra? hmm... tazka otazka, videl som niekolko velmi velmi dobrych... ale no, napr.
Jozef Mak (DS Hviezdoslav, Spisska Nova Ves)
Drapacky (Nove divadlo DINO, Horna Streda)
Polnocne vlamanie (Divadlo "G", Trebisov) - to je moj subor, kde posobim
Zenski maniri (Zensky zakon, Divadlo "G")
a nedavno som videl v TV zazname Milacika (MESTSKE DIVADLO Mlada Boleslav)
inak mám tak najviac rada Krásavicu z Lineage, Charlieho tetu mmm a jeden monológ ktorý hrala Alenka Ďuranová, len si nespomínam ako sa volal ale aj balet- Romeo a Julia