Dobrý neni to až taký problém ale aj tak potrebujem poradiť .. mám zelenú izbu ale jednu stenu som si polepila plagátmi a keď som ich dala dole tak po nich ostali flaky.. tak to chcem premalovať ale keďže milujem zelenu tak si chcem 2 zelené, ktoré
modrú by som neriskoval, aj keď to tak mám ja, ale to mám také decentné pastelové farby... ku klasickej zelenej sa hodí taká žltohnedá ako vanilka alebo také čosi...
žltá sa mi so zelenou moc nepáči neviem moc svetlé xD a modro zelená? modru izbu naozaj netužím mať aj keď je to krásna farba o čiernej som uvažovala lenže máti mi ju rázne zatrhla ale to neni až taký problém uvažujem o tej "vanilkovej"
taká šedá by sa mi k tomu hodila..ja mám zeleno-žltú,ale už sa teším ako to za chvíľu celé premaľujem! milujem zelenú,ale je to až moc žiarivé už po tých rokoch na mňa
Ja mam jednu stenu zelenu a oproti na druhej stene mam podobnu tapetu ako @hoperpohroma len jeden pasik. A postelne pradlo zelenofialove a fialove vankuse totiz ja by som si oranzovu nedala, neznasam ju
zaujímavé kombinácie farieb nájdeš ( ak sa s tým trochu pohráš) na tejto stránke: » goo.gl/YILA...
alebo si mrkni stránky nejakých najznámejších výrobcov interiérových a exteriérových farieb...niektoré majú k dispozícií taký programčok (napr. Design studio), kde si môžeš sama "vymaľovať izbu" farbami...získaš aspoň lepší prehľad ako sa k sebe jednotlivé farby hodia
k zelenej toho ide veľa, osobne sa kus prikláňam k tej fialovej, čierna tiež nie je zlá, ale na steny sa príliš nehodí, podobne je to aj s červenou, kde sa ešte aj jedná o trocha odvážnejšiu kombináciu. Prípadne ešte nejaké odtieňe oranžovej/broskyňovej by boli fajn, alebo klasická biela a tvárila by si sa ako Slizolinčan
ja mam oranžovo zelenú .. otec keď mi ju maľoval tak taky nasraty z toho bol že konec on musi mať všetko dokonalé tak sa s tym neskutočne piplal ^_^ farby som si vybrala ja a mne sa to páči neviem oko ostatným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
alebo si mrkni stránky nejakých najznámejších výrobcov interiérových a exteriérových farieb...niektoré majú k dispozícií taký programčok (napr. Design studio), kde si môžeš sama "vymaľovať izbu" farbami...získaš aspoň lepší prehľad ako sa k sebe jednotlivé farby hodia
alebo @lynette taká svetlejšia hnedá