@petronelka nahodou v dnesnej dobe sa rustina opet vracia do "mody" ... a mam silny pocit ze bude velmi vyznamna v buducnosti...ale zase francuzstina sa mi paci ejdnoznacne viac...ale ja by som sa chcela ucit spanielcinu
momentalne ide do popredia rustina, .... napr. niekto pojde do ukrajiny ... dohovori sa rustinou A rustina je celkom jednoduchy jazyk, az na tu azbuku ale tu sa dokaze clvoek naucit behom mesiaca
@7@orbitka123 presne tak...moja mama ked sa vratila zo sluzobky v bruseli, hovorila, ze sa tam riesilo, ze "zasupujucim jazykom setkych nas slovanou" bude podla setkeho rustina...
ale pravda je ze francuzstina znie krajsie, ale je aj omnoho tahsia...ja som sa ju rok ucil, bolo to nieco priserne ...
ja som sa ucila rustinu 5 rokov, je pravda, ze sme mali toho najhorsieho profaka aky sa dal dostat, ale aj tak sa mi pacila, je to celkom jednoduchy jazyk a vela sme sa na rustine aj zabavili..francuzstina je sice pekna ale zda sa mi tazka, ale konecne rozhodnutie je na tebe
franina franina franina . kazdy len franina .. blbosŤ . .. v škole máme franinu . a každý na ňu nadáva . anglina ruština . to je najlepšia kombinácia jazykov .. jednoznačne .
ja byt tebou si vyberam jednoznacne rustinu..je to podobny jazyk..ked sa naucis azbuku, nezabudnes ju (to mas iak s bicyklovanim) a dostava sa do popredia..bohuzial u nas bolo malo na rustinu prihlaseni, takze som si musela zvolit iny jazyk
@24@pernik ja som uvazovala nad cinstinou alebo arabcinou...presne nad tymito dvoma...ale nejako neviem zohnat ucitela ani ziadnu skolu kde by to ucili.. vies o niecom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja sa ju učím už 4 roky a je super krásna
ak nájdeš dobrého učiteľa/učiteľku,tak verím že sa ti zapáči
ale pravda je ze francuzstina znie krajsie, ale je aj omnoho tahsia...ja som sa ju rok ucil, bolo to nieco priserne ...
anglictina proste rulzzz...
franina je pekna, ale co som pocula, tiez tazka
na druhej strane rustinu sa lahsie naucis...v podstate hlavne azbuku. a zevraj ju coskoro budem viac potrebovat. ale to sa mozes rovno ucit aj cinsky