@2 a jako by si ho chcel riešiť? v HTML ak pri vyplňovaní formuláru stlačíš enter, automaticky potvrdíš daný formulár... problém je dakde medzi klávesnicou a stoličkou
myslím že ešte nikto mi nepovedal do očí že som namyslený, ale jednoducho si sám seba vážim, milujem sa , obdivujem sa ... páčim sa sám sebe, nevidím na tom nič zlé ...
@3 vzhladom na to, ze tu takychto nevyplnenych ankiet pribuda dost vela, povedal by som, ze problem bude aj niekde inde.
co tak napriklad jeden checkbox na spodku, ktory treba zaskrtnut, ak je anketa pripravena alebo hocico ine.. ak ti toto pripada ako neriesitelny problem, tak..
vraj som namyslená. ale pre mňa ja namyslenosť domýšľanie a namýšľanie si o sebe veci, ktoré neexistujú u mňa. a prehliadanie tých reálnych. neverili by ste, ale viete koľko absolútne nesebavedomých ľudí je namyslených jak to? kdesi v kútiku si namýšľajú svoju výnimočnosť a nepochopenosť, no nikdy nič nepreukážu.
ja si myslím, že som sebavedomá. som si vedomá svojich kvalít, chýb, nedostatkov a myslím, že s nimi viem pracovať.
a ak to chce niekto pokladať za namyslenosť, tak mi je to jedno
no ale vyjadrim sa aj k teme teda,..ja sa mam rad, ale ma to nieco spolocne so sebavedomim? u mna nie, ja mam inak sebavedomie v niektorych oblastiach dost nizke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A čo takto infobox "Prajete si zaslať anketu?" Ano/Nie
co tak napriklad jeden checkbox na spodku, ktory treba zaskrtnut, ak je anketa pripravena alebo hocico ine.. ak ti toto pripada ako neriesitelny problem, tak..
ja si myslím, že som sebavedomá. som si vedomá svojich kvalít, chýb, nedostatkov a myslím, že s nimi viem pracovať.
a ak to chce niekto pokladať za namyslenosť, tak mi je to jedno
A mám byť na čo.
A prekáža mi to čím ďalej, tým menej
ja mam absolkutne nizke sebavedomie a kazda kritika ma nici ale snazmsa to zastierat pokryteckou skrupinkou