Tak prvé máš fotku pri fotke máš motto .. a vedľa toho napíšeš napríklad : Jankovi a MArienke zo srdca (môžeš to srdiečko i nakresliť) venuje Katka (alebo ja neviem ako sa voláš)
A si daj www.tlacOznamka.sk tam sú fakt krásne oznamká čo som pozerala
mne sa najviac pacia take jednoduche ze napr. Matovi od Zuzky To ked davas niekomu s kym sa viacmenej poznas len zvidenia.
...ale ked to davas niekomu blizkemu, mozem tam hodit aj nejake hefty, co ste spolu zazili, vymysleli alebo tak, napr. my sme si tam s kamoskami pisali aj take, vyroky, co nam povedali profaci napr.Neusmievaj sa na mna!Bud vazna! (to nasa matikarka), vies, ze to hockto nepochpi, ale ked ty sa na to pozries, pride ti na mysel ten okamih a pripomenie ti to skolu...oznamka su take mile pamiatky na toto obdobie, aj medzi spoluziakmi sme si povymienali a teraz aj vyse roka po maturite si ich obcas pozeram a spominam
určite záleží komu to chceš dať a v ako ste vzťahu. ja od známych dostávam väčšinou, že na pamiatku venuje alebo z lásky čo je podľa mňa klišé. najviac ma potešia tie, kde mi ešte napíšu niečo milé alebo niečo originálne. dostala som aj oznamko s textom: Ob (malo to byť OD ale boli sme na oslave) tvojho brata Pitta
napriklad mojmu super kamosovi som tam popisala kraviny, napriklad som tam dala uryvok z nasej ICQ diskusie a proste kto nevie, nepochopi a to pochopi iba ON a JA
a niekomu inemu som dala jednoduche venovanie-naprikald ked som posielal babke..alebo inej rodine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A si daj www.tlacOznamka.sk tam sú fakt krásne oznamká čo som pozerala
A ja ich mám doma asi 4 .. Taže viem
...ale ked to davas niekomu blizkemu, mozem tam hodit aj nejake hefty, co ste spolu zazili, vymysleli alebo tak, napr. my sme si tam s kamoskami pisali aj take, vyroky, co nam povedali profaci napr.Neusmievaj sa na mna!Bud vazna! (to nasa matikarka), vies, ze to hockto nepochpi, ale ked ty sa na to pozries, pride ti na mysel ten okamih a pripomenie ti to skolu...oznamka su take mile pamiatky na toto obdobie, aj medzi spoluziakmi sme si povymienali a teraz aj vyse roka po maturite si ich obcas pozeram a spominam
napriklad mojmu super kamosovi som tam popisala kraviny, napriklad som tam dala uryvok z nasej ICQ diskusie a proste kto nevie, nepochopi a to pochopi iba ON a JA
a niekomu inemu som dala jednoduche venovanie-naprikald ked som posielal babke..alebo inej rodine
Dňa xx.yy.20zz nás navždy opustil
STAGE
vo veku 81 rokov
po ťažkom infarkte pri krásnom dlhom sexe.
Nech odpočíva vo večnom pokoji ! (v takom aký máme konečne my od neho).
Mojemu malemu dievcatku zo (srdca) od Elky P.S.:Rpg zblizuje(A)
Monike(pre mna Amelke) venuje a posiela zo (srdca) Romanka(Melisse)