Hola Viete čo ? Zaujímalo by ma , že tí , čo sú takto v noci hore , čo také zaujímavé robia... Hmm, hľa na mňa... Zajtra síce škola ale nejako ma spánok neťahá...Hmmm...Čo také robíte ale Vy ? ( Áno , nudím sa )
tak, pozeraj seriál, film, čítaj kníhu, hraj nejakú hru, dáku dobrú najlepšie, choď sa dobre nažrať do chladničky alebo ako tu už bolo spomenuté, hoď si horúci kúpeľ.
Spamujem nástenku, refreshujem odporúčania na YouTube, chodím dokolečka po miestnosti so slúchadlami v ušiach, ľutujem sa, depkáčim, pičujem, chodím na záchod, prepichujem si ucho, odbieham vonku fajčiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@2 ...Vieš čo Ti poviem ? Zobrala som si inšpiráciu Ten kúpeľ , ešte aj tie také zvláštne myšlienky zobral s5
napr. túto noc..............filip
tak, pozeraj seriál, film, čítaj kníhu, hraj nejakú hru, dáku dobrú najlepšie, choď sa dobre nažrať do chladničky alebo ako tu už bolo spomenuté, hoď si horúci kúpeľ.
@zajko30 Bubble Shooter viem hrať týždne vkuse