neviem co sa so mnou deje,cele noci nespim iba placem a tak isto aj v skole stale iba slzy nic inee,este aj to ked sa mi snazi niekto pomoct prihovori sa mi sa rozplacem joj ja uz nevem
to sa stava aj ja mam vecsinu casu take obdobie, ja uz ani neplacem....ja uz som si zvykla darmo s ama niekto spyta co mi je ja neviem je mi proste nanic
to moze byt hocico..u mna to byvaju hormony- PMS... raz som sa rozplakala, lebo som videla psika vyhodeneho na ulici.. tak ale to bola supa..frajer na mna pozera, ze : "co?"
inac to poznam proste hocikedy mi pride luto a niektore noci stale len placem a som stale smutna nemam na nic naladu a potom to prejde..tiez to pripisujem puberte..super niesom ssama a inak mam spoluziacka ktora sa mi stazuje s tm istym..prejde snad..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tusim sa tomu hovori depresia.. papaj cokoladku
na každého vplýva, že je zrazu menej tepla, slnka a vo veku okolo 13-15 rokov sú podobné pocity myslím normálne, lebo človek sa hľadá.
tak som to aspoň už veľakrát čítala a aj ja som mala ten vek
najlepšia je dobrá hudba,veeeeeľa čokolády a obľúbený film, alebo činnosť