neviem ale ak zomriem ked sa bude vracat z ameriky uz mi to bude jedno aj tak budem stastnaaaa
a inac kebyze sa toto stane tak oni sa ho budu snazit ozivovat a aj keby zomrel tak nikto sa to nedozvie z pasazierov si myslim a potom by ich letusky nechali priputanych prisla by sanitka a odniesli by ho a az potom by ludia mohli vystupit
ja som to videla vo viacej filmoch a kdesi to bolo aj tak že ostal sedieť priputany aby nikto nerobil paniku. ale skôr asi do nejakého priestoru pre posádku ho schovajú.
vygooglila som toto: » www.news.com.au/travel/travel-u...
a som tak v polke clanku teraz a akosi tam vobec nespominaju prvu pomoc, skor je to o tom, ako nenapadne toho cloveka niekam odpracu (a ze niekedy im daju vodku a gin a noviny a tvaria sa, ze len zaspal. what.
Pravdaže že telo bude oživované , oživovať môžu dlho ale ked budu konštatovať smrť telo odizolujú od pasažierov , telo môžu odizolovať hneď a až následne oživovať , to všetko zaleží na ľuďoch v predmetnom lietadle !
hej len ja si neviem predstavit kde v ryanair alebo easyjet lietadle toho cloveka odpracu o__O ved tam neni ziadny priestor, oproti prednym dveram je ta akoze "kuchynka" ale to ma snad meter a pol krat meter a pol.. vpredu uz je kokpit a vzadu tiez nic take neni, ci? len dvere a dalej doprava sa uz neda ist.
a pride mi menej uchylne toho cloveka polozit na zem dopredu ku dveram a zakryt ho nejakymi dekami, nez nechat ho mrtveho sediet na sedadle.
ale na druhej strane tiez musia mat mega prisne predpisy na to a nesmie asi len tak nepriputany clovek (aj ked mrtvy) lezat na zemi pri pristavani, vsetko musi byt "uchytene" proste
@2@highvoltage ale to najma vtedy, ak ten človek má vážne zdrav.problemy ?
ak je už mrtvý, tak asi len pri dlhších, dialkovích letoch,
(pri kratších, vnútroeurópskych, by nešli na pristátie na Schwechat, ked ciel majú Ba-MRSairport, abo Nurnberg, ked ciel je Mnichov.. apod.
inak celá táto otázka je pekne ukázaná v Pandorinej Skrinke (Pandora´s ´clock, 2dielny tv-film)
a precitat si toto pol minuty po tom, co si kukam nizkonakladovky a lacne letenky.... win
normalka supnu ho k batozine
urcite tam nejaky priestor je, len maly a nemusis o nom nutne vediet.
a ak ak neni, tak ta "chodbicka" po najblizsie letisko postaci
a pristat musia urcite asap
no hlavne by ho nemali pred pristávaním klást až dozadu do uličky, ale radšej dopredu co najviac :ehm:
(inak im sklzne po celej chodbičke jak po tobogane :p
Ešte raz je jedno či je žije alebo je mŕtvy , pristáva sa na prvom letisku ktoré je na dohlaď
Ked zomrie to neznamená že sa letí podla plánu napríklad až do USA ! Piloti máju v takýchto situáciach nariadene núdzovo pristať , ak je letisko blízko tak začnú klesať tak aby nebol ohrozený život cestujúcich
Piloti nahlásia núdzové pristatie v tom prípade už na lietadlo čakajú hasiči a zachranarí
Ty si asi nevieš predstaviť že v takýchto situáciach by mohli vznikať milionové súdne spori
@lyterka jj highvoltage ma pravdu podla mna, hlavne smrt nemoze skonstatovat letuska ani nikto iny aj keby sa ten clovek rozkladal uz, to moze urcit len lekar si myslim.
a v okamihu kedy nastanu tie problemy to musia nahlasit a hned zacnu lietadlo navigovat na najblizsie letisko asi
"..raz je jedno či je žije alebo je mŕtvy .." +určit može len lekár..
tož tak asi máte pravdu v @21@22 , aj kvôli tým možním súdnym sporom (aj ked ani kerosin není úplne levný.. ;p :happy: )
@24 jj ale velmi rychlo pribehne 50 rocna zenska ktora kedysi vystudovala strednu zdravotnu aj ked cely zivot pracuje v jednote a zacne vsetko organizovat a byt strasne dolezita
Takze moj kamarat ti odkazuje, ze ho musia ozivovat a nemozu konstatovat smrt, lebo to moze len lekar. Ale ak javi znamky jasnej smrti (nespecifikoval blizsie) tak presadia spolusediacich a jeho zakryju. Ale vzdy vie o tom cele lietadlo, lebo to vraj neutajis nijako
@h8u a este povedal ze v lietadle je vpredu vacsinou vynechana trojsedacka, tak sa ozivuje tam a nie v ulicke. taka zaujimavost..a pokial je plne lietadlo a nemaju kam presadit ludi, tak to riesia ci daju 4 do trojsedacky lebo nemozu nechat niekoho sediet vedla mrtvoly. Takze podla mna jeho konkretne nepresuvaju..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a inac kebyze sa toto stane tak oni sa ho budu snazit ozivovat a aj keby zomrel tak nikto sa to nedozvie z pasazierov si myslim a potom by ich letusky nechali priputanych prisla by sanitka a odniesli by ho a az potom by ludia mohli vystupit
a som tak v polke clanku teraz a akosi tam vobec nespominaju prvu pomoc, skor je to o tom, ako nenapadne toho cloveka niekam odpracu (a ze niekedy im daju vodku a gin a noviny a tvaria sa, ze len zaspal. what.
ale na druhej strane tiez musia mat mega prisne predpisy na to a nesmie asi len tak nepriputany clovek (aj ked mrtvy) lezat na zemi pri pristavani, vsetko musi byt "uchytene" proste
ak je už mrtvý, tak asi len pri dlhších, dialkovích letoch,
(pri kratších, vnútroeurópskych, by nešli na pristátie na Schwechat, ked ciel majú Ba-MRSairport, abo Nurnberg, ked ciel je Mnichov.. apod.
inak celá táto otázka je pekne ukázaná v Pandorinej Skrinke (Pandora´s ´clock, 2dielny tv-film)
Miesto sa tam nájde , pretože je to v predpisoch
a precitat si toto pol minuty po tom, co si kukam nizkonakladovky a lacne letenky.... win
normalka supnu ho k batozine
urcite tam nejaky priestor je, len maly a nemusis o nom nutne vediet.
a ak ak neni, tak ta "chodbicka" po najblizsie letisko postaci
a pristat musia urcite asap
Jasne to že je potrebne človeka oživovať je zanedbateľný problém, ved to oživovanie môže počkať aj ďalších par hodín
Je úplne jedno o aké lietadlo sa jedno , piloti musia núdzovo pristať na najbližšom letisku
To že človeku nedokážu pomôcť na lietadle neznamená že na zemi to bude platiť tiež
(inak im sklzne po celej chodbičke jak po tobogane :p
- ked má nejaké vážny stav zlý, vážne zdrav.trable
- abo ked už je jasné, že je už definit.mrtvý..
Ešte raz je jedno či je žije alebo je mŕtvy , pristáva sa na prvom letisku ktoré je na dohlaď
Ked zomrie to neznamená že sa letí podla plánu napríklad až do USA ! Piloti máju v takýchto situáciach nariadene núdzovo pristať , ak je letisko blízko tak začnú klesať tak aby nebol ohrozený život cestujúcich
Piloti nahlásia núdzové pristatie v tom prípade už na lietadlo čakajú hasiči a zachranarí
Ty si asi nevieš predstaviť že v takýchto situáciach by mohli vznikať milionové súdne spori
a v okamihu kedy nastanu tie problemy to musia nahlasit a hned zacnu lietadlo navigovat na najblizsie letisko asi
tož tak asi máte pravdu v @21 @22 , aj kvôli tým možním súdnym sporom (aj ked ani kerosin není úplne levný.. ;p :happy: )
Predpokladám, že ho odvlečú dozadu a tam odpočíva v pokoji.
nič, len každý si letí svojou cestou, lietadlo do cieľa svojej trasy a duša človeka do nebies na posledný súd
vyriesil som dve zahady naraz...