Nezacala si húliť? Ja neviem, podla mna mas len málo vitamínov a strácas chut do zivota. Strácaš radosť, skus popremyslat kedy naposledy si sa zasmiala? len tak...
Chod s priatelmi von,zabav sa ,vycisti hlavu od problemov,nemysli na ne a zacni odznova...
Kazdy sme tvorca svojho stastia tak skus nieco spravit pre to svoje,nestazuj sa,neutapaj sa v nemohucnsti a sprav neico preto ,aby si to zmenila...
skus zobrat kusu,zbran popripade iny predmet a pouzit ho proti sebe.alebo si hod maslu.lebo mi to pripomina,ako sa to vola.......tych co si vymyslaju choroby-hypochonder.
neber to zle ale kazdy ma svoje problemy...niektore su fyzicke ine psychicke..
kazdy mozog tupne ked sa na nom nepracuje podla mna to co riesis je len obycajna lenivost ja som sa tiez citil jak padnuty z jahody ked som po roku lezania v spitaly vysiel na svetlo bozie...
aaa, mna napadla jedna vecicka, trochu vybocim do sveta nehmatatelneho, ale velmi doleziteho
citala som jeden pribeh, kde sa pise o Osobnom pribehu jedneho cloveka, kazdy ho ma, ale mnohi ho zavrhuju, ty si sa mozno pobytom v VB dostala najblizsie k Osobnemu pribehu, a ked si sa vratila, zalozila si nan zamku, tym chcem povedat, ze mozno to co chces v zivote, sa ti zacalo plnit tam, a tu to krachlo, a citis vnutornu nevyrovnanost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Asi sa nestalo nic pozitivne v tvojom zivote od vtedy. Alebo nieco podobne.
Musis sama uverit tomu ze ty mozog netupne, a ze ta tie nohy nebolia. Pokial sama veris tomu co sa deje, tak tomu podlahnes.
Podla mna si to len nahovaras. Ale mozno sa do toho hodno vidim.
Chod s priatelmi von,zabav sa ,vycisti hlavu od problemov,nemysli na ne a zacni odznova...
Kazdy sme tvorca svojho stastia tak skus nieco spravit pre to svoje,nestazuj sa,neutapaj sa v nemohucnsti a sprav neico preto ,aby si to zmenila...
neber to zle ale kazdy ma svoje problemy...niektore su fyzicke ine psychicke..
To bude asi tym anglickym kebabom
citala som jeden pribeh, kde sa pise o Osobnom pribehu jedneho cloveka, kazdy ho ma, ale mnohi ho zavrhuju, ty si sa mozno pobytom v VB dostala najblizsie k Osobnemu pribehu, a ked si sa vratila, zalozila si nan zamku, tym chcem povedat, ze mozno to co chces v zivote, sa ti zacalo plnit tam, a tu to krachlo, a citis vnutornu nevyrovnanost
ty kokos
to ako reakcia k prispevku čislo 7