Viem. Vznikol stat, ktory sa v priebehu par rokov stal jednym z najvyspelejsich a najbohatsich krajin vtedajsieho sveta, vzorom europskej demokracie, multietnicka krajina, cosi ako mala EU v srdci Europy... Ja obdivujem obdobie prvej Ceskoslovenskej republiky, ako zlaty vek (sice hlavne pre Cechov, ale na druhej strane to co robili na Slovensku a hlavne na Podkarpatskej Rusi, ako ich rozvijali, hospodarsky rozbiehali, by som povazoval za nieco unikatne co v historii nasej civilizacie asi nema obdobu). Skoda ze to znicili Hitler a Stalin (druha svetova vojna a potom komunisti)...
Tomas, dobre si to vystihol. Len tak dodam že vždy keď sa dobre rozbehneme tak nam niekto začal hadzat polena pod nohy.. Bohužial, často vietor fukal od zapadu
Nj, ja som bola prave v CR, kde mali ten statny sviatok a vsetci sa ma pytali preco my nemame tak som im vsetkym vysvetlila ze u nas sa oslavuje ustava SR (1.9.) a vznik SR (1.1.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale zas, ja to viem len preto, lebo to ráno vraveli v rádiu