nooo..... ja zistim vzdy maminu naladu po prichode podla toho ako silno bachne dverami ale naposledy to bolo tak...zlaty priemer hh ale tak vzdy si ma pekne zavola do obyvacky, ukaze mi moje znamky o ktorych sa tvarim ze nic neviem a netusim kde sa tam nabrali a preco zahadne zmizli z mojej ziackej aaaa...vynada mi, zakaze mi par veci(zakaz nevydrzi ani par hodin pretoze jaa som bojovna povaha aa tot vsioo
Minule ked oco bol na rodicku ja som bol vonku a jak som sa vratil kricim nanho:,, Dozvedel si sa daco nove na rodicku??" a on ,, Nie a nechaj ma hram WoWko"
Moja mama bola na rodičku,keď som bola prváčka,prvé rodičko..Všetky učitelka poslala niekam,a odvtedy hovorí,že sa tam nejde znervoznovať..moja záchrana
povie mi, ze mam otrasne znamky ako debil nieco typu toho ale za par hodin ho to prejde. Minule zvalil par trojak nato, ze kvoli posilovaniu som unaveny a nic sa nenaucim
Mne to vždy vyjde tak, že má mama vtedy poobednú, otec sa o mňa nezaujíma, on na rodičko nejde ani kebyže neviem čo..Ale dakedy už musia zavolať moju mamu do školy a myslím, že aj teraz ju zavolajú, keďže sú vraj so mnou menšie problémy takže, ale ja dopadnem celkom dobre,len možno to zaracha a tak
Ked som bol maly, tak mi mama robila zle (uz vtedy boli problemy so mnou . Zo zaciatku bola ochotna spravit mi max. parky , neskor ked som si vedel sam varit, tak som sa stravoval sam ....Tieto moje diety netrvali dlho, ale srali ma. Mama sa na mna druhy den nehnevala, ale z principu tie parky dodrziavala.
Ked som bol vacsi, tak mi pobrala PC, musel som sa ucit, ma skusala z latok, nemohol som pit : disappointed:
Teraz ked som najvacsi, tak nema nado mnou moc. Spusti, ze maturujem, a tie 5-ky by tam nemuseli byt ak cchem ist k maturite.
Ja si ju vypocujem, vyjdem na ulicu, zapalim si, a dojdem ked sa vypne posledne svetlo v baraku. Rano je zas mila
Ale ta slzicka....zacnem trenovat , aby som aj ja vedel ronit
@luthien ... a btw. presne toto neznášam na ženách Prídu k tebe - nahodia psie oči, keď je potrebné tak aj slzička ako si spomínala a ja sa potom roztopím, mozog sa mi zatemní a už len plním rozkazy ako mátoha
Rodičko už nemávam, ale nikdy sa nič extra nedialo. Nebál som sa, že by mi niečo "spravili". Svoj "výkon" v škole som obhajoval tým, že je to môj život, ja si ho doseriem.
Niežeby som niekedy bol extra študent, ale na 5-ky (na vysvečku) som to nikdy nedotiahol. A so správaním som problém nemal, takže pohodička.
triedna posiela vyhrazne e-maily, na rodicku bol foter asi raz (alebo bol na tom prvom aj tento rok?)... foter mi to cele interpretoval tak, ze je jasne, ze triedna nas ma totalne na haku a ze na nich cely cas chrlila nejake nejasne vyrazivo...
triednej e-maily obsahuju znamky (z najpodstatnejsich predmetov podla moznosti vacsina znamok chyba, popripade sa objavuju nejake navyse...), dochadzku (ta je celkom v poriadku) a nejaky ten komentar akoze "nechapem preco vas syn bla bla bla". ani ja nechapem.
na zakladke to bola ina sranda, lebo tam som na hodinach spal a znamky boli (takmer) dokonale... a to co sa dialo na rodicku v mamutovej interpretacii bola docela sranda xD
nikdy nijak to neprebiehalo, a učila som sa celkom zle, hlavne na základke, ale tam som bola nonstop pod palcom, to mama ani na rodičovské nemusela, a na strednej tiež nič, mama sa pobavila s učiteľmi mojim ia hovorila mi pikošky s mojou biologičkou natierali novou farbou lavice, triedny ma vždy dal pozdraviť a to som mala z jeho predmetu štvorky, s tým, že z nich vždy vyčaril trojky na konci, však s mojou spolusediacou by sme o tom vedeli hovoriť a z matiky ešte tak som mala trojky, ale mamu to nejako netrápilo, že mám také známočky, v živote mi nepovedala: uč sa, nenútila ma, ale brat mal všetko úplne naopak so školou ako ja
moja mamkina chodievala, keď som jej povedala, že sú. lenže ja som to nikdy nevedela, lebo to pre mňa boli nepodstatné informácie ale väčšinou to boli len kecy na zlú dochádzku, ale to som si dokázala obhájiť a ukecať aj pred triednou, pred mamou to problém tiež nebol
Na rodičko chodí len otec. Vypočuje profku, pozrie klasák a dochádzku a to je koniec. On tam chodí len preto aby bolo vidieť, že sa o mňa zaujímajú, ale doma mi ani poriadne nepovie čo tam bolo. Proste veci okolo školy sú moja záležitosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ked pridu z bratovho, ako dnes "čo nepočúvaš v škole?!" ale to len tak no žeby si veľmi nedovoľoval, inak riešia tiež podobné veci stále dookola...
Pride mama. Najprv na mna zazera. Potom je u nas ticho, potom si ma zavola do kuchyne: " Preco si mi nepovedala o tych pätkach???"
Zaklipkam ocami, vyronim slzy, poviem, ze si to opravim a ona povie: "Dobre."
Aj ja chcem vediet klipkat ocami.
Ked som bol maly, tak mi mama robila zle (uz vtedy boli problemy so mnou . Zo zaciatku bola ochotna spravit mi max. parky , neskor ked som si vedel sam varit, tak som sa stravoval sam ....Tieto moje diety netrvali dlho, ale srali ma. Mama sa na mna druhy den nehnevala, ale z principu tie parky dodrziavala.
Ked som bol vacsi, tak mi pobrala PC, musel som sa ucit, ma skusala z latok, nemohol som pit : disappointed:
Teraz ked som najvacsi, tak nema nado mnou moc. Spusti, ze maturujem, a tie 5-ky by tam nemuseli byt ak cchem ist k maturite.
Ja si ju vypocujem, vyjdem na ulicu, zapalim si, a dojdem ked sa vypne posledne svetlo v baraku. Rano je zas mila
Ale ta slzicka....zacnem trenovat , aby som aj ja vedel ronit
Niežeby som niekedy bol extra študent, ale na 5-ky (na vysvečku) som to nikdy nedotiahol. A so správaním som problém nemal, takže pohodička.
triednej e-maily obsahuju znamky (z najpodstatnejsich predmetov podla moznosti vacsina znamok chyba, popripade sa objavuju nejake navyse...), dochadzku (ta je celkom v poriadku) a nejaky ten komentar akoze "nechapem preco vas syn bla bla bla". ani ja nechapem.
na zakladke to bola ina sranda, lebo tam som na hodinach spal a znamky boli (takmer) dokonale... a to co sa dialo na rodicku v mamutovej interpretacii bola docela sranda xD