hm...s tym lietanim si mi pripomenula. mne sa obcas sniva (mozno je to vyvolane nejakym prudkym pohybom ked spim) ze som odniekal spadla a padam a padam donekonecna. to je strasne nechutne
no posledne co si pamatam je ze som bola prvy raz v zivote v kostole, na spovedi asi a niekto mi zlomil vazy, normalne zozadu dosiel a zlomil mi vazy, a potom som si udrela ruku do steny co vyvolalo zobudenie
@5 to sa tiez srasne vela ludom stáva to aj mojej sestre ze stale padáááááááááááá a ze je to hnusný pocit alebo ze na vas niečo pada nejaký klavír to sa mi stalo ze sa proste v noci mam pocit ze spadnem a zrazu ma len tak sekne a nič abo rad sa mi stalo ze som spadla z postele
No naposledy nepametam ale ked ma pokusal pes tak som mal z toho traumu a snivalo sa my otom a som pred nim utekal a potom som si spomenul ze jaj sa to je len sen tak som zastavil on skocil z vycerenimy zubmi a zobudil som sa ale mne sa stava aj že padnem zo schodov ale priamo dole a pred zemov sa zobudim ale snivaju sa my aj normalne veci ale neznašam ked sa v sne neviem obzerat kam chcem a kričim bez zvuku a neviem sa hibat a take
Naposledy? Ak si dobre spomínam, bolo to niečo s vlakovou stanicou, bola tam moja najlepšia kamarátka... šli sme na tréning na skok do diaľky a učiteľka chcela, aby sme napísali na lístok nejaký výrok či čo. ja som si nevedela na žiaden spomenúť, už sa začalo stmievať a chytila ma panika. potom som sa na to vybodla a šla na tréning, kde už svietilo slnko. neviem prečo, ale niesla som v ruke zimnú bundu a ďalej si nepamätám
poslednú noc sa mi snívalo že som bola v Indii sama a pred niekým som utekala preč a nevedela som ako sa dostanem domov nakoniec som našla nejakú ženskú s ktorou som sa dorozumela ale viac si už nepametám ja mám stále také nezmyselné sny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ja si inak sny vobec nepametam.. mozno 5 sekund po tom co sa zobudim ale vstanem prepne mi a uz nwm co to bolo..