dnes o nejakom chlapcovi ktorého som nikdy predtým nevidela, o niečom sme sa rozprávali , nepamätám že o čom, a potom odišiel... čudný sen... ale väčšinou si toho veľa nepamätám, len tesne keď sa zobudím a čím viac sa na to chcem rozpamätať, tým rýchlejšie na to zabudnem
Dnes sa mi snívalo že som mal mäkké koleso na biku a tak som šiel aj s kamošom na benzínku. Do kolesa som napumpoval benzín za 30 eur, ktoré musel zaplatiť kamoš lebo ja som peniaze nemal. No a o chvílu mi to koleso zas sfúklo potom som bol som nasratý za tých 30 eur a defekt
notak tento sen somsi musela zapisat aby som ho nezabudla viem ze som sla akoze z MT hej do Vrutok vlakom a kricali na taku babu ze je kurva.. potom sme obli vo vrutkach na stanici aja som zavolala tej babe nech snami ide na vlak mali sme ist do BA.. ten vlak tam este stal a videlasom ako taka mlada sprievodčička hladala nieco tam kdesa kupuju listky atak astrasne nadavaala aten vlak uz povedal zeju neberu ze neskoro .. tak strasne nadavala.. mysme nastupili do vlaku ale tu babu cosom volala uz tma nebola ja ani neviem skym som tam bola viem zesom sa drzala vonka z okna dako a tam taky velky rebrik alebo stoziar avtom dvaja ludia a chceli natacat film. D aneviem dako mala byt prestavka aja somsa sniekym ocitla vdakom lese ci v jungli ci kde vriti bola tma rieka maly most aviem zesom tam videla najpev medveda a bezala xom prec a stym cosom tAm bola nahanal ten medved ale potom kedsa to priblizilo to bol uz hroch a nakonci krokodil amna obisiel vo vode noapotom si len pametam zesme sa ocitli uz vdakej miestnosti ja a 2 kamosky ajeden chlapec kt. nepoznam osobne D aze sa rozpraval stou kamoskou ajasom bola velmi nasrata ale potom sim a vsimol a rozpravali smesa ETO VSJO
dnes ze som videla ostatnych ludi z mojej byvalej triedy umierat, isli sme na nejaky vylet helikopterou, zastavili sme niekde a zrazu pada taka velka ohniva gula a byvala spoluziacka hovori: "nemal ten meteorit spadnut az neskorej?" a len tesne nas to minulo (v tej helikoptere), dopadlo to kusok za nami.. tak vsetci odtial utekame, ze tam nie sme v bezpeci.. a zrazu taky uplny roj tychto ohnivych gul (ako bolo v 2012) a padali rovno na nich.. ja som vyliezla na kopec, ze ked sa tam budu chciet skotulat tak mna nezasiahnu, lebo sa nebudu kotulat hore svahom.. a tak.. potom som s aradsej zobudila
že som bola tehotná a aj moja kamoška bola a chodili sme spolu po nejakom nákupnom centre a boli sme v lekárni a potom sme utekali po takom strašne dlhom a strašne strmom kopci v lese a kúsok pred koncom som už nevládala, tak som sa skotúľala dolu a potom sme mali ešte na taký strašne vysoký panelák vyliezť a veľa vecí ešte okolo toho
Že som bola uňho, sedeli sme na dvore, rozprávali sa, potom prišla návšteva, tak sme sa bavili aj s nimi, boli milý, aj keď som ich videla prvýkrát v živote =D
Bola som na večierku, ktorého majiteľka mala byt prepojený s McDonaldom a povedala nám, že si tam môžeme ísť dať čokoľvek chceme, že to pôjde na jej účet
Že som bol v nejakom neznámom meste za nejakým týpkom - asi to bol podnikateľ alebo čo. A potreboval som niekde prespať a on že u neho môžem. Sme šli do nejakej uličky, tam samé staré baráky zničené a otvoril v jednom dvere a vnútri úplný luxus. Tak som sa čudoval, že wow, ten musí mať peňazí.
strasny horor s kocikom v ktorom bolo babatko ale malo hlavu jednej osoby dufam, ze to nebude trauma na cely zivot a ze sa este dokazem priblizit k nejakemu kociku
Asi aj 10 krát som sa zobudila a vždy keď som znovu zaspala tak ten sen pokračoval. Bola to nejaká historická akcia a bolo to v lete a tiež tam bol dosť veľa známych tvárí. ... a potom sa v nejakom zámku niečo stalo, ale nepamätám si, že čo
Šla som s mojim bratom (ktorý je práve v Prahe ale neva a šla som s ním do solnej jaskyne, kde sme mali stráviť víkend. Bola úplne blízko domu asi ulicu odtiaľ. Vošli sme do nej a za nami sa zatvorili dvere, tak sme šli ďalej a moj brat našiel niečo v piesku (na zemi bol piesok) on to vyťahoval, ja som šla dopredu a on na mňa zavolal nech sa idem pozrieť ale predomnou bola naraz stena a brat nikde, tak som ho začala volať, dajaké svište tam hrali na ľadovcoch tichú noc a predomnou bol betlehém a postavičky sa v ňom hýbali, zo zadu z betlehému na mňa vyrazilo stádo oslov no predomnou zastali, jeden na mňa žmurkol, zľakli sa mňa a odišli, aj som šla ďalej, všetko bolo také úzke, mokré a z kameňa a naraz predomnou dajaké svetlo truhly, otvorím trhlu a v nej kopa fotiek mňa a mojho brata z roznych dovoleniek ale rodičia nikde neboli , nato na mňa padá obrovský kus ľadu zhora, a 2 sek pred tým než dopadol som sa zobudila
No, to bol asi moj prvy sen s logickym sledom udalosti Ja som bola rytier a mala som kamosa rytiera.Boli sme na takej luke a chceli sme sa dostat k takej skupine chlapov na konoch ale ako sme utekali tak taky dvaja ludkovia so sekerami nam dali tie sekery do cesty a mi sme zastali.A jeden ten ujko so sekerou zavolal na jedneho ujka na koni ze:"Pane?" a ten na koni sa otocil,kukol sa na nas a povedal:"Čo chcete?" a ja ze:"Sme prenosny Gaybar!" a vsetci na konoch naraz povedali:"Buzici!" a odcvalali prec.A potom prisiel kat s takou tou ciernou vecou na hlave a zacal nas bicovat a to bol koniec
Prvu polovicu tyzdna sa mi opakovane snivalo, ze nestihnem vlak do KE (pritom som okrem vikendu vobec nebola mimo), pripadne vobec nepojde, stratim prachy na listok alebo bude mat take meskanie, ze sa mi nebude napajat spoj MHD a pojdem hodinu v noci peso
Na sny poslednych noci si nepatam, ale viem si predstavit, ze v nich niekoho dost konkretneho usmrcujem na vela sposobov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
čo v tom sne bolo
nikomu nepoviem....
Šla som s mojim bratom (ktorý je práve v Prahe ale neva a šla som s ním do solnej jaskyne, kde sme mali stráviť víkend. Bola úplne blízko domu asi ulicu odtiaľ. Vošli sme do nej a za nami sa zatvorili dvere, tak sme šli ďalej a moj brat našiel niečo v piesku (na zemi bol piesok) on to vyťahoval, ja som šla dopredu a on na mňa zavolal nech sa idem pozrieť ale predomnou bola naraz stena a brat nikde, tak som ho začala volať, dajaké svište tam hrali na ľadovcoch tichú noc a predomnou bol betlehém a postavičky sa v ňom hýbali, zo zadu z betlehému na mňa vyrazilo stádo oslov no predomnou zastali, jeden na mňa žmurkol, zľakli sa mňa a odišli, aj som šla ďalej, všetko bolo také úzke, mokré a z kameňa a naraz predomnou dajaké svetlo truhly, otvorím trhlu a v nej kopa fotiek mňa a mojho brata z roznych dovoleniek ale rodičia nikde neboli , nato na mňa padá obrovský kus ľadu zhora, a 2 sek pred tým než dopadol som sa zobudila
Proste sprostosť
Na sny poslednych noci si nepatam, ale viem si predstavit, ze v nich niekoho dost konkretneho usmrcujem na vela sposobov.