@robitusin tebe nech nejebe pici, gramatika je zaklad zo zakladnej skoly, tak ako mala nasobilka, este som sa nestretol s inteligentnym clovekom, ktory by nevedel gramatiku. Tak uz teda podla gramatiky viem dopredu odhadnut cloveka...
prsia, zadok, dlhe vlasy, oci, a samozrejme, či je tú babu ľudovo povedané za čo chytiť, čo môže napovedať, že som na dievčatá, ktoré majú väčšie proporcie, dokonca si dovolím tvrdiť, že ženy tzv. moletky sú pre mňa príťažlivejšie ako nejaká tenká vychrtlina, ktorej vidno rebrá (toto je asi najhoršie s môjho pohľadu, keď si všimnem na dievčati, keď jej je vidno kosti, ktoré by jej vidieť nemali (podľa mňa) ).....a to všetko zabalené v milom, nežnom, príjemnom charaktere.......ou jea, taká ma vie dostať
@robitusin nezavrhujem nikoho, nazov fora je co sa vam paci...mne sa paci ked dievca ovlada tuto zakladnu vec. Ked neovlada, tak je to len skoda...pre nu
@robitusin pre mna by to bola skoda, kebyze je to moja priatelka, s ktorou sa poznam len osobne a zrazu mi prvykrat napise nejaku spravu alebo co a mne odpadnu oci alebo tak nejak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aj mne sa to vsetko paci vsak som na zeny takze sa mi paci vsetko
ale inak zboznujem pery
A obdivujem dlhé nohy-zadok
No a tá gramatika spomínaná,bolo by ideálne,keby ju vedela.... Písať si s babou,ktorá ma vykotúľanú gramatiku Zážitok
...
(dlho dlho nič)
Vlasy