Je niečo, čo máte na Slovesnku radi bez toho, aby to potrebovalo zmeny? Je niečo, pre čo by ste ho nikdy neopustili, páči sa vám naša reč? Čo sa vám páči, prečo tu chcete ostať, bývať, mať rodiny, prečo tu chcete žiť?
Krajina, jazyk, pamiatky...zvyky ľudia... slovensko je krásne ako celok, to, že je pri moci niekto, kto ho nespravuje najlepšie, to, že boli takí pri moci aj pred tým a je jasné, že budú aj opäť je o niečom inom ale mali by sme si vážiť, to, čo máme, lebo je toho naozaj veľa a má to nevyčísliteľnú hodnotu...
@obliviate tento pocit mám aj ja, ale podľa mňa by som sa cítila dobre všade, kde by som sa narodila, pretože by som bola naučená na určite zvyky, kultúru..
každý tu má asi nejaké to citové zázemie .. no na druhej strane raz každý "vyletí z hniezda" a usadí sa zase inde, ale nemyslím si, že na to prvotné zabudne, to nejde .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vyssie spominane, rec sa mi paci
ostat tu nechcem
ale neviem či by som tu chcela ostať..asi skôr nie ako áno
chcem tu ostat zit a zalozit si rodinu
ale páči sa mi príroda, niektoré mestá, vzdialenosť Viedne, bryndzové halušky!!!! naozaj jediná vec ktorá by mi chýbala keby som odišla sú halušky..
ale zit tu nechcem pokial tu nebude uroven.
nepáči: mentalita väčšiny ludí , vplyv cirkvi a dosť silný
v lete išli v rádiu Extrem - hlášky na SK
vyhrala : Slovensko je krásna krajina, ale žiť sa tu nedá.