Ked vas povecme us baba zacne balit ale vezmime si ze je celkom zlata vam sa paci a jedno z druhym co by urcite nemala spravit pri tom ked vas bali a co sa vam naopak paci hm???
mno minimalne by to mala dat chalanovy jasne najavo , nemusi prist ku nemu a hned mu dat francuzaka ale aspom mu to nepriamo ale jane naznacit , signali typu " ved som sa na teba usmiala" a podobne nie su jasne signalu , a ked uz sa chalan odvazi zacat s vami flirtovat nepoznam vela chalanov ktorych by pritahovala nedostupnost dievcata aj ked to ide zas prirychlo tak si o vas mozme pomysliet daco co ani nieste hlavne budte sami sebou ale dajjte nam jasne najavo ze o nas stojite
Tak ak je to proste chytac tak mu jednoducho daj pusu ale daj donej vsetko a on sa chyti ale ak to je trupka tak radsej si ho dobieraj.Ale podla mna ak mu davas dost najavo ze mas onho zaujem tak to hore vecinou dobre zacina a potom...
Flirti chytacky a dat mu jasne najavo ze sa ty paci a ziadne obkluky lebo vazne niekedi sa neda pochopit stej druhej strani niektore narazky
to fakt neznasam dpc sak milujes ho mu to vysol v com je problem!!! a ak sa prilis ehm hambis tak ser na to!!! eah toto ma fakt vie nastvat clovek aby prezil mladost len myslenim sak zijeme len raz treba ciny!!
ahojte...práve som v svojom živote ukončila vzťah, ktorý ani nabol skutočný...bol len v jeho a mojej hlave...a to je málo na realizáciu skutočného vzťahu....tak kto chce niečo viac S PRAVDOU VON!!!!
pretože skur... neistota sa zmení na strah a to potenciálny vzťah môže ľahko zabiť....
ako bolouz povedane.....neni dobre ked je baba nedostupna...alebo ked povie nieco co si xalan moze vysvetlit taq ze ona ma asi ce a potomna druhy den baba akoby nic...to neni fajn
ja neviem podla mna by baba ani nemala balit chalana iba ked vie ze sa mu paci bo mna kebyze sa snazi zbalit nejaka baba ktora sa mi nepaci tak ma nezbali asi som blb ale umna je to tak no ale kebyze ma ide balit nejaka baba ktora sa mi paci tak by sa mi s nou malo dobre rozpravat a mala by to dat nejak najavo. hadzat pekne pohlady alebo... ja nvm chytit ho za ruku a usmievat sa cely cas naho. ale hlavne nemoze mat blbe reci, musi byt mila.. no a hlavne vyuzit to koli comu sa tomu chalanovi tak pacis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Flirti chytacky a dat mu jasne najavo ze sa ty paci a ziadne obkluky lebo vazne niekedi sa neda pochopit stej druhej strani niektore narazky
to fakt neznasam dpc sak milujes ho mu to vysol v com je problem!!! a ak sa prilis ehm hambis tak ser na to!!! eah toto ma fakt vie nastvat clovek aby prezil mladost len myslenim sak zijeme len raz treba ciny!!
pretože skur... neistota sa zmení na strah a to potenciálny vzťah môže ľahko zabiť....
Stačí ak sa milo prihovorí a môže pozvať niekam na kofolu alebo pizzu .)
Chalani radi jedia