velmi by ma zaujimalo co sa vam stalo vcera v piatok 13. pretoze mne sa stalo nieco divne popalila som sa na koncerte nevedela som o tom a zistila som to rano....a co vy?
nič praveze som mal velmi krasny den a vyriesil osm jeden problem s jednou kamoskou a konecnne sme boli uprimny k sebe..trochu ma to rozhodilo ale uriocte som s alespie citil ako ked sme sa pretvarovali... cize uplne uzasny den
a tak zobdil som sa..najedol...strávil príjemný den v škole a ku koncu ma uniesli ufoni v svojej lodi kde na mne robili pokusy...teraz som opät na Zemi aby som mohol na Valentína rozsievat lasku
ludia ak sa vam stane nieco zle v piatok trinASteho tak verte tomu ze to iste sa vam moze stat v nedelu dvadsiateho alebo v pondelok tertieho alebo kedykolvbek inokedy nieje to o tom piatok trinasteho je plne normalny den..........a co sa stalo mne spila som sa na carach zabudla som ze bolo trinasteho islo o to ze bol piatok
myslim ze to nema nic spolocne s piatkom 13 ale vcera som isla domov autobusom a zistila som ze v penazenke mam len 9 centov a uz len kreditky cize som to nemala ako zaplatit skoda ze sa neda platit kreditkou
Vcera som vstala, umyla si zuby, obliekla sa, isla do skoly, napisala pisomku, dala si tabletku, sedela v skole, nadavala na profesorku, isla na obed, kusala iba na pravej strane pusy(lebo ma boli zub), sedela so spoluziakom do piatej v satni, hrali sme na gitare a spievali si, dala neznamemu okoloiducemu cigaretu, na vymenu dostala keksik, dosla domov, pozerala telku, hrala tetris, citala som si a okolo osmej som zaspala s knihou v ruke. TOTO VSETKO SA MI STALO!!!! DEBILNY PIATOK TRINASTEHO!!!!!
mne nic zleho...narozdiel od ludi odo mna predavacom pernikov a inych zalubenych hovadin pred billou ten hrozny vetrisko odfukol kartony s lizatkami napichanymi,to tam zbierali..dievcatku v cakarni u doktorky prislo zle a otyckovalo celu cakaren a jeho mama to tam pred nami potom musela utierat.. nic strasne,ale som rada ze sa nic podobne nestalo mne..
doobedu som polonahy behal po skole bo som roznasal ako amor po triedach valentinsku postu....poobede som spal..a vecer s kamosmi na pivo ..piatok ako kazdy iny s vynimkou toho amora ..
@ph16 bohu vdaka, ze ma segra stiahla z podniku domov tak raz za cas to prezenem, toto bolo jedno z toho... to ten piatok 13teho, mal som smolu, viac mi slapalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
snad len ze som sa asi opil a robil som strasne hovadiny.. - traposil som ale to tiez nevidim ako nejake nestastie