taq je wela weco kere by som zase necela zazit...ale taq asi ta najneprijemnejsia:bola som na hajzli(nastastie pre mne doma)nemala som papier a nemala som si do coho utret rit!!!!: disappointed:a nebol ani nikto nablizku kto by mi ho podal!!!!!ako som mala riesit tuto situaciu???
no okrem toho ze mi v 13 zomrela mamka,otec sa zacal ozierat,otehotnela som a chalan ma nechal a musela som ist na potrat ale tak aby o tom nikto nevedel lebo zijem s mojou tetou a ta by ma zabila a fakt nebolo lahke za 2 tyzdne zohnat 6000....viem ze to tehotenstvo bola moja vina ale za to ze som stratila mamku ja nemozem...a predsa zijem..
a moja otazka..preco by som to mal hovorit zrovna vam!!??? ja svoje komplexy nemienim vypisovat tu-ale je zas pravda ze ma nikto nastastie nenuti ..no nechcem tvrdit ze nejake mam!
20.Ja mam proti emo vsetko,co si vies predstavit...a neviem,ci ti mam verit to vsetko co si tam v 17. napisala,clovek ktory by to naozaj zazil,by o tom urcite nepisal v diskusiach na birdzi.A uz vobec nie s takou lahkostou ako ty...
no ja by som to na tvojom mieste nezacala tak rozmazavat a rozoberat, ked to urobil nechtiac tak by som sa mozno trochu zamracila ale ostala by som ticho, a stavaju sa aj horsie veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Mala si ho kopnut spat,chlapov to viac boli
to ma fakt zaujma
od oblecenia, cez hudbu az po tie vase jebnute tekvice
k tomu tvojmu pribehu: pripada mi to skor vystrihnute z nejakeho emo-fiction romanu
toho dost a osobne nemam potrebu tu prezentovat take veci...
Hmm... mne sa nikdy nestalo nic take hrozne.
Proste idylka.
a poviem len toľko, že už nikdy by som nechcela stretnúť jedného skurveného idiota, ktorý mi pokazil celé detstvo. toť vše.
aby netrepala pichoviny
noo a k teme..nehcela bych zazit opakovanu operaciu srdca.
hm a mnoho veci,ktore nebudem rozoberat
a inak k tomu tovjmu tragickemu pripadu. takych trapasov budeeee