kedysi som chcela isť na architekturu,myslim,že sa da s tym celkom uplatniť aj na škole ťa naučia vela veci... ale ta fyzika ma hlavne odrazila,lebo moc ma nebavi
jej bože... sa neposer za jednu vyjadrenú domnienku. a netvár sa, ako keby to boli na kilometre vzdialené odbory... (ach)
aby si sa venoval dizajnu, podľa mňa nepotrebuješ mať bezpodmienečne titul z vyštudovaného dizajnu, len toľko som tým chcela povedať. a NIKTO mi to nepovedal, iba si to myslím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
stubu neber do huby, a už vôbec nie v jednej vete s eubou
z týchto dvoch by som si vybrala architektúru... môžeš robiť potom v podstate aj aj, si myslím.
na arch. beru milion ludi
na dizajn 30
takze musis vediet na co mas
architekti a dizajneri maju spolocny vchod do budovy inak je to uplne o inom...
jej bože... sa neposer za jednu vyjadrenú domnienku. a netvár sa, ako keby to boli na kilometre vzdialené odbory... (ach)
aby si sa venoval dizajnu, podľa mňa nepotrebuješ mať bezpodmienečne titul z vyštudovaného dizajnu, len toľko som tým chcela povedať. a NIKTO mi to nepovedal, iba si to myslím.
a tiež veľmi nešpecifikovala, dizajn čoho...
ma to kolesa ? tak je to vsetko od kolobezky cez traktor az po kamion
ach... jaj... bože...
nie som od toho až tak vzdialená, aby som bola odkázaná len na ženskú logiku...
btw. keď vyštuduješ dizajn na FA, aký dostaneš titul? nechce sa mi gúgliť...