hmmm nemôžem označiť jedno, lebo viacero možností je podľa mňa rovnako dôležitých. muž musí byť aj upravený, aj dostatočne inteligentný, aj ochranársky, aj zdravo sebavedomý, aj samostatný... ale napríklad podľa mňa na tých rukách až tak nezáleží, ani na tom, či má sako a osobne mi nezáleží ani na tom, aby bol bohatý, skôr, aby bol šikovný a chcel pracovať. a čo sa týka tej upravenosti nemusí vyzerať ako zo škatuľky, len aby to bolo slušné. asi toľko. najviac ma ale určite vždy na niekom zaujme inteligencia a humor. a vlastný názor!
heh, všetko dokopy a nie že široké ramená,tie byť nemusia, ale ruky ako také musia vyzerať pekne...neviem to nijak popísať,ale proste v objatí takých rúk sa cítiť bezpečne
@20 no nic jednoducho je to tak. Chalani ktorych ja poznam su vacsinou skor bud odmerani, alebo stale akoby si nieco chceli dokazovat a tvaria sa ze aki su oni frajeri a nad vecou... Nie ze by na tom bolo nieco zle, len ja mam prave radsej ked taki nie su. A nastastie poznam aj par takych
hm...oholenu tvar zrovna nemusi mat...mal by byt samostatny...aj siroke ramena...aj tricko pod sakom....aj mozog...aj pohlad...aj zadok...aj peniaze = dokonaly muz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a milujem styl oblekania ze na tricko si davate rozopnutu koselu chalani...moj nazor
@majo no spokojný s výsledkom?
nebolo to myslené nijak v zlom...
sorry girls nedalo mi
ale nie, všetky ženské na birdzi sú inteligentné, však?
A to, ze mali hadzat zeny mi doplo, preto som to napisal
obálka nemusí, stačí len kreditka