prisaham ze prsia , brusko , zadok , tvar , oci , usmev , vlasy , topanky , cize asi zhodnotim cele dievca no a este ako sa sprava , smeje a tak a preto sa mi paci 1 zo 100 a to je pruser , kedze ani ja nie som sexidol
No šak ked ide dáka šukar čaja, myslím dáka úzka je*ačka tak hned nohy, potom brucho, prsia a nakoniec vlasy. A iná liga pre mna sú také spolahlivé silné čaje, nemyslím tučné ale ženy, nie také módou posadnuté fanatičky, tým už čumím pekne na muj. Oči, pery, nos..
baby co vas vabi na rukach ? ja som si nikdy na nikom zvlast nevsimal ruky aj co som sa s kamosmi rozpraval tak to iste , ale vsetky baby len ruky , ruky a ruky , nechapem ...
tak najprv výzor (z diaľky)....ale hneď potom gestá ako smiech, ruky, celkovo vystupovanie a pod., (keď som bližšie) no a nakoniec ústny prejav...tam väčšinou tie naooko pekné baby u mňa pohoria
najprv si pozriem ako chalan posobi ako celok, nie? ci z neho vyzaruje nieco, ako posobi a potom sa zameriam na mensie casti ako su ruky, oci.
zaujimaju ma ruky, ale povedat ze prve co si vsimnes na chalanovi su ruky je trochu od veci - tipek stoji a caka s rukami vo vrecku, som zvedava ci mate rtg pohlad baby alebo ako
u mňa sú to boty ak sa mi na chlapovi nepáčia boty tak sa mi nepáči celý môže byť akokoľvek dobrý ale keď nemá tie správne topánky tak si u mňa neškrtne som debil, nevadí
tie boty máte pravdu... nejake rozpadnute z číňaku nemusím... nechcem aby bol boháč ale keď už topánkytak poriadne... a ptm telo! tvár musí byť mužský! a nie nejake male kačiatko a tie ruky?... je krásne sa pozrieť na opálené krásne svalnaté ruky ach (nie aby bol až taky kulturista odtial potial)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
resp ak má chalan dlhé vlasy je to prvý krok k tomu aby som sa na neho lepšie pozrela
Ja najprv že je to niečo ako "prsia ham"
dobre tak po xy krát odpovedám, ruky a topánky!
zaujimaju ma ruky, ale povedat ze prve co si vsimnes na chalanovi su ruky je trochu od veci - tipek stoji a caka s rukami vo vrecku, som zvedava ci mate rtg pohlad baby alebo ako