mam to kazdy piatok tunak v meste.. a ked su moji kamosi na*ebani idu akoze "mlatit nackov" takze ich musim nahanat po meste.. nemam rada opitych chalanov.. bud su agresivni alebo drzi...
Neznášam múdrych majstrov sveta. Alkohol je skaza ľudstva, pravdaže do istej miery je to celkom ok keď ste aj vy chlapi trošičku detinský a prítulnejší, či nie?
V meste sa zasadne neopijam, len si troska vypijem do nalady. Opijam sa na chatach a pod. akciach, kde sme partia co sa pozname a chceme vystrajat hovadiny ktore si nechceme pametat
nechapem co si myslia ze vyriesia tym ze sa ozeru... vsak tym len dokazu aki su zbabeli, a ze nevedia riesit problemy... napr..baba sa rozijde s chalanom a on je schopny zmenit sa z cloveka na ... v priebehu hodiny ... TRAPNE!
myslis ze to je trapne? ja som sa ozral pod obraz bozi 2 dni po rozchode. domov ma niesli v dezolatnom stave a ja som mal take okno, ze dovidenia. Ale pomohlo mi to. Alkoholom sa sice problemy neriesia, ale alkohol pomoze zmiernit bolest.
Inac, ja nesom nijaky ozran, ani nepijem. Ale abstinent nesom, tak sem-tam ked dakto ponukne, tak neodmietnem.
som asi cudny,lebo ked nepijem so svojou laskou,co sa stalo 3x tak nikdy ma nenapadali nejke kokotiny akoze som vulgarny alebo som drzy a taaaak,len som chcel lezat a uzivat si ten pocit,alebo potom sa len tak normalne bavit.. .
Ja neznasam uplne na.ebanych chalanov, je to nechutne. Proti alkoholu nic nemam,ale s mierou, kto nevie pit, nech nepije. A najhorsie je,ze vacsinou ked idem kdesi neskoro vecer von, su tam vsetci na mol, ako keby sa uz nikto nevedel zabavit bez chlastu.
Hehe, mne to nevadi, pokial nezacnu byt agresivni. Ti co poznam ja zacinaju byt omnoho komunikativnejsi a pritulnejsi, ale tak celkom v medziach...horsie je ked padne navrh "podme hrat pravda-skutok". To sa na dalsi den vseci hanbia na seba pozriet...
Nemám to rada. Ako nejaký drink alebo ešte pivo aby sa nepovedalo beriem. Kúsok... ako sa povie pre náladu. Ale to je všetko. Som rada, že som si práve takého našla.
Každý by mal poznať svoju mieru. Nie skúšať hlbku pohára.
ked si chalan vypije a vie kde su jeho hranice to je v pohode ved do nalady sa zijde vzdy ale nemam rada chalanov toho typu co sa chodia kazdy piatok niekam ozrat uplne bezdovodne len aby bol frajer ze je ozraty....to fakt nemusim...bihuzial takych typov je dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja osobne nesom moc za alkohol.....ja lubim len pivo
HNUS
ved na co im to je?!
nechapem co si myslia ze vyriesia tym ze sa ozeru... vsak tym len dokazu aki su zbabeli, a ze nevedia riesit problemy... napr..baba sa rozijde s chalanom a on je schopny zmenit sa z cloveka na ... v priebehu hodiny ... TRAPNE!
asi tolko nooo....
A co napriklad ked niekto oslavuje, alebo daka rozlucka???
To musia byt tiez vseci o kofole a mineralke???
myslis ze to je trapne? ja som sa ozral pod obraz bozi 2 dni po rozchode. domov ma niesli v dezolatnom stave a ja som mal take okno, ze dovidenia. Ale pomohlo mi to. Alkoholom sa sice problemy neriesia, ale alkohol pomoze zmiernit bolest.
Inac, ja nesom nijaky ozran, ani nepijem. Ale abstinent nesom, tak sem-tam ked dakto ponukne, tak neodmietnem.
Každý by mal poznať svoju mieru. Nie skúšať hlbku pohára.