super tema vela ludi pisem mno dokym nehraju babi a chalani spolu zajeden tym tak v pohode ked je oddeelene muzstvo babi a chalani lebo kebi nebolo tak nejaka nadopovana fudbalistka ta moze v sprchach znasilnit
cheekee : no ked sa to tak vezme tak aj maju nad cim ohrnat nos ved futbal je chlapcensky sport a ked je dievca lepsie ako chalan tak neviem neviem ....
Tessa: tomu sa hovori diskriminacia. Ak ma zena talent, bavi ju to, tak na tom nie je nic divne...zijeme v 21. storoci, takze teraz je uz vsetko mozne a normalne. A len preto, ze KEDYSI to hravali chlapi, tak pre zeny je to tabu? aj nohavice kedysi nosievali len muzi, a teraz ich ma kazda baba, akoby sa nic nedialo.Drobec: a to je potom muzatka??? trochu divny priklad(tie nohavice), ale je to viac menej to iste...
Peter piper: no oni aj musia trochu vyzerat ako "muzi", bo je to sport, kde si clovek zabeha, sa zapoti...a make-up, spirala, upravene vlasy a take veci jasne ze tu nemaju priestor...
zeny maju byt proste zeny a nie sa snazit dobehnut muzov (myslim vo fyzickej sile), naco sa seriete do futbalu alebo este lepsie do armady? su to proste zenske, ktore sa snazia si nieco dokazovat
pipier? takže vlastne muži ktorý vstúpili do armádi a snažia si niečo dokazovať?
podla mna ano, inak by tam nevstupili, a prečo by si nemohli niečo dokazovať trebarz žesa vyrovnaju mužom alebo ich aj predčia? čo je na tom zlého?
muži futbalistky? prečo nie? najlepsie su v minisukniach namiesto trenírok a s obtiahnutým tričkom ale však normalka ked je fotbal naoblubenejšia hra sveta neviem prečo by jedna polovica toho sveta mala byť o nu pripravená..
thak mne sa to nahodou paci,ak je baba futbalistka..a wobec by mi newadilo ak by moja priatelka hrala futbal..aspn by skor poxopila moju zawislost na sporte,a neohrnowala nad tym nos..a nepindala by keby som si w telke zapol futbal
moja sestra hrala perfektne .bola velmi znama .postupila a hrala za kraj.chalani jej pisali a ona odpisovala možno každemu štvrtemu inak nestihala.no bolo to v 70 rokov
preco by baby nemohli hrat futbal napr ja hranie futbalu priam milujem super hra . no uz len po chalanoch idem opakovat to hadam nie.... ved ja chalani varia a to neopakuju po chalanoch
caute chlapci.. vy potwori.. jak to tu citam, normalne mam chute nieoho udriet bejsbalkou... eem.. Dojdite kuk do Tovarnik.. normalne ze nenormalne sexi holky tam hraju aaaa ziadna dirksiminacia.... my nemozeme za to ze sme sikovnejsie nez wy ...
čawko lidičky zaujimavu temu mate .. myslim si ... že je uplne normal ked baba hrava futbal...Futbal možu hrávat aj pekné holky a nei len mužatky ako ste ich vy nazvali... Sasulya witaj, kolegynka moja FC tovarníky for ever... neveriš???.. super futbal pridi kuk aj ja pozyvam A tí chlani čo pisali tie somariny že sme mužatky.. tak si kunite naše majstrovstva... jazyk nebudete mať na kolenach ale na zemi...A inak pozdravujem majte sa ... a nezavidte pls
futbal, hokej... to su veci vyhradne pre muzov..lebo zenam chyba dravost a ta "chlapska" sutazivost.. chyba im T e s t o s t e r o n .. takze na sledovanie nuda
a co som pocula.. nemam overene a popravde ma to ani nezaujima..ale vacsina sa vydala na drahu lesbiciek
inac rada hravam futbal, ale len tak s kamaratmi, "for fun" ako sa hovori.
no ja na treningu obcas hravm futbal pretoze su v prevhe chlapci, niekdy ked mam chut a naladu tak sa mi aj chce a niekedy ked sa mi hce tak hraju tak nezazivne ze az, ale dost kopem do nôh a stupam po prstoch ale nevadi,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale ked ma niekto talent???...
nič zaujímavé pre nich
neviem ako kde ale napriklad na takom hokeji zeny nadavaju viac ako chlapi...dufam, ze to tak na futbale nie je...
podla mna ano, inak by tam nevstupili, a prečo by si nemohli niečo dokazovať trebarz žesa vyrovnaju mužom alebo ich aj predčia? čo je na tom zlého?
muži futbalistky? prečo nie? najlepsie su v minisukniach namiesto trenírok a s obtiahnutým tričkom ale však normalka ked je fotbal naoblubenejšia hra sveta neviem prečo by jedna polovica toho sveta mala byť o nu pripravená..
a co som pocula.. nemam overene a popravde ma to ani nezaujima..ale vacsina sa vydala na drahu lesbiciek
inac rada hravam futbal, ale len tak s kamaratmi, "for fun" ako sa hovori.