Chcela by som sa dostať do Brna na medzinárodné vzťahy, ale ako všetci chcem mať aj istotu. Čo si mám dať ako poistku? STU - FEI (podľa priemeru by ma tam mali zobrať, maturujem z matiky a chodím na informatický gympel) alebo UK-matfyz (tam by ma tiež mal
ja som mala matfyz kde nakoniec aj som a myslím, že po mesiaci pochopíš, že síce sa nerobili prijimačky a je vás v obore 10, ale aj to poriadne preriedia a take lahke to nakoniec nebude
chceš ísť na medzinárodné vzťahy a potom si ako poistku dať 2 technické ? No dobre teda... Veľa šťastia V prvom rade si utrieď v hlavičke čo vlastne chceš...
viem, že to znie dementne ale ja som sa celých 8 rokov nevedela rozhodnúť či chcem techniku alebo humanitné vedy, tak to riešim takto ( maturujem matika, dejepis) keď mi nevyjdu medzinárodné vzťahy aspoň mi to nebude tak ľúto lebo pôjdem na techniku
FEI berie uplne vsetkych, ja som ani nematuroval z matematiky a zobrali ma. Kamarat mal na vysvedceniach (ak si dobre pamatam FEI zaujimaju koncorocne z 2 a 3ho rocnika iba) ciste stvorky a zobrali ho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
si predstav, že ťa nevezmú a budeš potom 5 rokov študovať nejaký matfyz alebo čo
čo ja viem
ja by som to vtedy keď som šla na vš asi tiež tak robila
ale teraz mám pocit, že radšej rok niekde niečo robiť a potom to skúsiť znova tam, kde naozaj chceš študovať
resp. alebo si dať ako poistku aspon niečo podobné
ale neviem teda, možno by ťa aj ten matfyz bavil, ja to hovorím len na základe toho, že to nie sú veľmi podobné veci