ako dost ma to nasralo...a to sa vyjadrujem este slusne...proste jeden chalan s ktorym mam fakt dobry kanmaratsky vztah...sme si uz aj napisali ze proste by mohlo byt nieco viac a tak...tlacil mi halusky do hlavy ze by bol sprosty keby ma nechcel a ze tak
Heej, presne tak! sak ak sa raz rozides s frajerom, potom sa rok nenavidite, potom sa druhy rok ignorujete a od toho tretieho je az pripadne mozne, aby ste opat boli kamosi. Tak co, kks, fakt mi prislo, ze ten chalan dostal rozum.. Nakoniec, dobri priatelia, no, no... Ak naozaj dobri, sak to uz je SKORO, jak keby ste spolu chodili, ne?
no to ste jej teda poradili.. ale v podstate s tym suhlasim aj ja...pre mna su priatelia omnoho dvolezitejsi ako nejake ,,lasky", ktore aj tak za chvilu skoncia
nerieš prečo zmenil názor..proste ho zmenil a ty sa s tým budeš musieť zmieriť..a mala by si byť vpodstate rada, tak ako písali tí vyššie , je lepšie mať fajného chalana ako kamoša,..dôvody sú tu už napísané..
na jednej strasne to chapem .. a ma takyto nazor velmi vela ludi .. si predstav ze teraz ste fakt super kamosi rozumiete si a ked spolu zacnete chodit do kedy to budew trvbat ?? sama vies ze ne do konca zivota aj keby to trbvalo rok rozidete sa a potom uz nic .. stratis ho uplne .. lebo tou laskou sa setko pokazi.. a hovori sa ze s priatelstva sa mozme stat laska ale s lasky sa priatelstvo nestane a aj keby ste si slubili ze to bude ako pred tym nebude .. to sa tak len hovori preto som zdy kamoska "zakazovala" aby si zacinali s chalanmi so skoly . Aby si s nimi nezacinali iba preto ze ma pekne oci .. ale iba vtedy ked k nemu naozaj daco citia ... oni na to nebrali ohlad chodili s nimi 2tyznde a potom buuuum .. ked sli kolo seba iba skaredo zazerali na seba ..
@0 no teda presne taky pripad ako sa ti stal do detailu sa raz aj mne stal ale doteraz nechapem ake boli dovody takeho jebnuteho spravania sa dotycnej osoby-toho chalana...Zo zaciatku byvaju same chvaly atd oblbovacky ale zrazu bez vysvetlenia jebe na teba a si mu ukradnuta a pritom ani nevie o jak vela tym prichadza-vsetci by mu mohli zavidiet ako dobre by sa mal ale ked si on nevazi teba tak to je uz take hovado ze si nezasluzi aby si sa zaujimala o neho...moja rada...kasli nanho je to luzer s velkym "L" nevtiraj sa mu a ak je aspon trochu normalny po case zisti o co prisiel ked sa vykaslal na teba a potom bude este lutovat...je to tak
@0 bab ako ty som stretol fakt ze kopu...zacalo to kamaratstvom a oni chceli viac...lenze ja som ich bral len ako kamaratky ..oni to pochopit nevedeli a niektore prestali aj komunikovat...
podotykam ze ani jedna z nich nemala viac ako 18-typicke pubertacky ,co uz
preco ju vsetci ojebavate?? vobec nieje lepsie mat fajneho kamosa nez chalana... teda aspon podla mna nie... a to je samozrejme ze tie prve lasky raz odidu aj ked nemusia vzdy... ale ked ho uz bere ako lasku tak ho aj tak za kamosa brat nebude
@1@2@5 lenze ja som tiez mala taky isty pocit ako on ale uz davno a teraz je to uplne ine ale tak nezostava mi nic ine ako to prijat nemozem ho nutit...uvidi sa casom mozno si uvedomi o co prisiel ked tvrdi ze ma ma tak rad...
@13 neojebavaju maju len svoj nazor ktory si ja rada vypocujem aj ked nie je zhodny s mojim...ja mam taky isty nazor momentlane ako ty ale asi s tym nic neurobim...smola...som myslela ze konecne nejaky normalny chalan..no taky bacov furik..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Asi chalan dostal rozum
.. A bozkávať sa a iné sexuálne orgie s ním nemusíš mať
veľa zdaru..
A ty si chcela chodiť s Loserom s veľkým "L"?
@0 bab ako ty som stretol fakt ze kopu...zacalo to kamaratstvom a oni chceli viac...lenze ja som ich bral len ako kamaratky ..oni to pochopit nevedeli a niektore prestali aj komunikovat...
podotykam ze ani jedna z nich nemala viac ako 18-typicke pubertacky ,co uz
@1 @2 @5 lenze ja som tiez mala taky isty pocit ako on ale uz davno a teraz je to uplne ine ale tak nezostava mi nic ine ako to prijat nemozem ho nutit...uvidi sa casom mozno si uvedomi o co prisiel ked tvrdi ze ma ma tak rad...