Viem, že je to blbá otázka, ale ja proste neviem, čo si mám želať na Vianoce. Všetko, čo ma napadne, že by som si mohla želať, si hneď vyhovorím z hlavy. Tak napríklad som si chcela želať CD the pretty reckless - ale pesničky si môžem aj stiahnuť, alebo i
@katherinepiece želaj s podľa toho, čo by si najiac chcela. Napríklad ... novú lampu alebo notebook. Môžeš si želať aj drobnosti ako puzzle alebo vlastnú šialku, nemusí to byť to najdrahšie, čo ťa napadne Doteraz si ešte pamätám svoj zoznam darčekov, čo som chcel ako malý ... obvykle to bolo niečo také, ako je: Stojan na ceruzky a pastelky, smetiak do izby, rukavice, hodinky, ... Dúfam, žesom pomohol aspoň trošku
skús im povedať, že nech nič nekupujú, že je to absolut zbytočné, že ty aj tak nič nepotrebuješ a nech radšej ušetríte peniaze na inokedy. myslím, že rodičov, ktorí robia celé dni aby ti ten iPad mohli kúpiť to určite poteší...
mne v tvojom veku kupili prvy mobil, ktory si predstav ani nemal farebny displej ..a nie kokotiny ako ipad ...do pici dnesne deti su uz take vychcane a rozmaznane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo si zena! chod si ponakupovat oblecenie! oblecenia nikdy dost
Mať ja tvoje problémy...
...ja si želám sneh. ten je zadarmo.
ale vždy som chcel original živého tučniaka
Kazdopadne -to oblecenie, co ti radili je asi najjednoduchsie, ked inak nvs..