napíš si na papier, čo zhruba asi budeš potrebovať - také veci, ako plavky, okuliare, krém, príp. niečo proti komárom, nejaká bunda sú samozrejmosťou.... a pamätaj na jedno veľmi múdre pravidlo - čo nemám, to nebudem potrebovať
Ja som tam išla cca pred 2 týždňami ale zoznam som vyhodila
a ku zoznamu @cocca-colla by som doplnia ešte otpánky do vody a HLAVNE niečo proti komárom do zástrčky,repelent,fenistil alebo niečo ak ťa uštipnú komári alebo popália riasy.
vec, ktoré zabudneš sa dajú kúpiť aj tam. @coca-colla dala dobrý zoznam + dobré je vziať si aj nejaké šľapky, resp. obuv do vody, lebo niekde sú dosť ostré kamene, resp. morskí ježkovia.
@cocca-colla ma dobry oznam, len by som si este zobral k tomu vreckovy nozik. Najlepsie nejaky svajciarak. Stale sa zijde otvorit plechovku, pivo, natriet pecivo....
@bonita to som išla napísať, najlepšia metóda balenia (Akurát som si pri nej zabudla okuliare, nakoľko som ich počas zostavovania zoznamu mala na nose..)
--
inak nikde nevidím holiace potreby, vreckový nôž, baterku, karty a ďalšie položky z balíčka na prežitie v divočine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
peniaze
lieky
okuliare
opaľovacií /ie krém/y
šampón na vlasy
sprchový šampón
uteráky + prípadne karimatky, alebo deky ale dobré sú aj obyčajné plachty
oblečenie
obuv
zubná pasta + kefka
prípadne nejaké prípravky na vlasy
mobil + nabíjačka
ak fotíš tak foťák + baterky /ak je na baterky/ tak aj nabíjačka na baterky
plavky
... atď
a ku zoznamu @cocca-colla by som doplnia ešte otpánky do vody a HLAVNE niečo proti komárom do zástrčky,repelent,fenistil alebo niečo ak ťa uštipnú komári alebo popália riasy.
čo urobíš ráno keď sa zobudíš
(umyjem si zuby=zubná kefka a pasta)
pôjdem si zafajčiť = cigarety
atď
máš 18 (? ) preboha
--
inak nikde nevidím holiace potreby, vreckový nôž, baterku, karty a ďalšie položky z balíčka na prežitie v divočine