myslim, ze lepsie sme dopadnut nemohli..prakticky jedna z dvoch skupin v ktorych mame teoreticku sancu postupit..Druha by bola Anglicko, USA, Alzirsko, kde Anglicko, USA su porovnatelne s Taliansko, Paraguaj co do kvality ale nasa vyhoda je, ze Alzirsko je schodnejsi super ako novy zeland..Takze vidim to tak: s Talianskom prehra (2:0), s Paraguajom sa to moze skoncit akokolvek, tam to bude otvorene a ten zapas rozhodne a s Novym Zelandom vyhrat musime..
@Vewe ..ukazala si, ako velmi sa do veci rozumies..
@belzeboss nnie ja proste vravim ze im neverim zevyhraju aj keby mali neviem ake vysoke sance zeby hrali oni proti nasim chlanom tak aj tak neverim ze vyhraju nie preto ze nerozumiem ale preto zerpste im neverim
nový Zélend ok,taliani no no..a Paraguaj tak to je Južná Amerika a ja si o týchto tímoch myslím,že hrajú veľmi dobre takže to bude ťažké.Ale zaujímavé bude sledovať prvú skupinu...
taliansko je najväčší favorit , to je snád jasné ide si obhájiť titul , takže snimi prehráme , paraguay to bude len taktak remíza podla mna , tažko vydretá ak bude . No a Nový Zéland tých by sme mohli dať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@Vewe ..ukazala si, ako velmi sa do veci rozumies..
Slovensko - Paraguaj --- 2:2
Slovensko - Nový Zéland --- 2:1
kto takto staví na presné výsledky v stávkovej kancelárii, má u mňa fľašu borovičky