obidve pohlavia to majú ľahké alebo aj ťažké, každý sa môže nachádzať v situáciách, kde už nebude vládať, ale i v situáciách, kedy bude šťastní, záleží len na konkrétnej osobe, či sa dokáže postaviť zo zeme znova a znova
Uz len ked si vezmeme ze clovek sa povie v anglictine man tak asi vieme dost dobre kto je tu ten podstatny a vzdy bol. Proste myslim si, ze to vela vypoveda o svete, tak to vnimam. Staci byt muz a clovek ma vyssi plat nez zena s vyssim vzdelanim, v niektorych povolaniach. Proste ked muz pohne prstom, je to hodnotnejsi pohyb nez ten isty zensky. Lebo. Ich je viac tak o sebe rozhodli ze takto je to spravne. A keby sa jednalo len o silove zalezitosti, tak preco nie? No a zeny su pekne niektore a tie to maju lahsie obcas, ale to neznamena ze kvoli nejakej malej casto peknych zien to maju lahsie zeny vo bseobecnosti ako pohlavie. A to je jedno ci som pekna, teraz to beriem logicky.
ako v čom...ale zase nechcela by som aby boli na mňa kladené také nároky ako na dnešných mužov a aby ma niekto hodnotil podľa úspešnosti a ešte k tomu by mi celý život hovorili že správny muž neplače a musí byť silný a opora a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hlasujem za najtrapnejsiu a najotrepanejsiu temu birdzu -.-