pokiaľ budu po nich upratovať chodby po plznuti, nebudu štekať niekde na balkone a ak to bude nejaká čivava alebo niečo maleho vzrastu, pre mňa za mňa. naša bytovka je už aj tak veterinárna stanica kedže na každom poschodí je aspon jeden pes. neviem či sa za ten chov psa v byte nejako platí ale ak nie, tak by som to pekne navýšil lebo tí ludia vobec nezmývaju chodby.
hmmm my sme mali o nieco mensieho psa ako je nemecka doga v panelaku.3-izbovom byte...Ale velkemu psovy netreba behat vkuse....On ked sa trikrat za den poriadne vyskace a vybeha vonku tak potom uz len lezi a spi Vybeh potrebuju skor male psy
ja si nevideriem ani jedno.aj mi aj krsna aj babka vsetci v nasej rodine chovaju psov v panelaku o to viac sa tesia von a nebudu mat tolko blch kliestov a nebudu tolko smrdet.
my máme shih-zu (ši-cu) a ten je tak strašne rozmaznaný, že sa nemá na čo sťažovať...podstatné je to, že v záhrade bz mal voľný výbeh a v paneláku musíte s ním chodiť von a to sa mne nechce, ale v podstate proti tomu nič nemám
Zvlášť neznášam tých kreténov, čo to nechajú len tak behať a otravovať, srať a všeličo a keď po nich kričím, aby si to psisko vzali, tak oni sa ešte mne začnú vyhrážať a čo ja viem čo, pričom na to ani nemajú právo už len púšťať to tam. Raz si zoženiem nejakú zbraň a proste to budem strieľať medzi tie hnusné oči, ak ma to bude obťažovať.
nie som velký zástanca takýchto ,,chovov" ale ak niekto velmi chce a vie mu dopriať všetko čo ten pes potrebuje tak prečo nie?! v tom prípade som ticho
Niekto proste nemá na dom a záhradu aby mohol chovať svojho psa tam,resp nechce ten dom ale byt,tak ale hádam mu nebudem odopierať vlastniť nejakého toho psa.
Avšak chovať nejakú dogu,vlčiaka,alebo niečo čo i len vyššie než po kolená je skôr nevhodné.Keďže psy väčšieho vzrastu spravidla potrebujú pravidelný výbeh a ani im moc nerobí dobre byť zavretý v malom byte,resp jednej izbe pol dňa kým sú majitelia v práci.
Ale zas malé plemená v pohode,pri nich je aj neraz uvádzané že niektoré vlastne vôbec nepotrebujú nejaký ten pravidelný výbeh.Stačí im väčšia obyvačka .
to je taka picovina ze pes nepatri do bytu ako sorry... vacsina psov sa ma ovela lepsie v byte pretoze tam sa o nho ti ludia aj staraju a nie ze ho jebnu von ze jej mam psa a ani ho nevezmu na prechadzku.. poznam ludi co maju pat psov v byte a su to tie najstastnejsie psy na svete maju vsetko co potrebuju samozrejme ti ludia im davaju vsetko.. aj velky pes vam uplne v pohode vydrzi v byte ked sa onho starate.. ked nie nevydrzi ani v dome akurat vy to nebudete vediet ze sa ten pes trapi lebo ho mate v pici..
niektore plemena dokonca vyslovene nemozu byt chovane vonku, pretoze potrebuju byt zo svojim majitelom a ide aj stredne velke plemena nie len gaucove psy..
to ze je to tyranie psov tvrdia len ludia co sa do toho absolutne nevyznaju...
@ada051 velkym psom je takisto jedno ze majitel je v praci ako dvojmetrovemu cloveku.. lahnu si a spia.. samozrejme kazdy pes je iny a ma inu povahu ale tak ako moze velky pes byt nestatny a stekat za majitelom moze aj maly... pes si navykne ked ma dodrziavany pravidelny rezim a ide trikrat von ze dobre teraz je pan v robote a cely den prespi.. a je mu jedno aky je velky a aky velky je byt..
Hoci nie som veľkým zástancom psov v byte, poznám ľudí, ktorí majú stredne veľké plemená v bytoch, venujú sa im, venčia ich, tak tam sa to dá prehliadnuť.
Je mi to jedno, pokiaľ ma ten pes ako suseda nevyrušuje, neští mi pred vchodové dvere a neosiera trávnik pred panelákom tak nech si tam pre mňa za mňa chovajú aj yetiho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Avšak chovať nejakú dogu,vlčiaka,alebo niečo čo i len vyššie než po kolená je skôr nevhodné.Keďže psy väčšieho vzrastu spravidla potrebujú pravidelný výbeh a ani im moc nerobí dobre byť zavretý v malom byte,resp jednej izbe pol dňa kým sú majitelia v práci.
Ale zas malé plemená v pohode,pri nich je aj neraz uvádzané že niektoré vlastne vôbec nepotrebujú nejaký ten pravidelný výbeh.Stačí im väčšia obyvačka .
niektore plemena dokonca vyslovene nemozu byt chovane vonku, pretoze potrebuju byt zo svojim majitelom a ide aj stredne velke plemena nie len gaucove psy..
to ze je to tyranie psov tvrdia len ludia co sa do toho absolutne nevyznaju...