@laurikaaa presne už som tam bola veľa krát a môžem potvrdiť že kvalita jedla je ďaleko lepšia aj obyčajné bistro je kvalitnejšie než naše drahé reštaurácie akože luxusné ...
A cesta 3 prúdy bez dier čo naše cesty radšej ani nehovorím v akom sú stave...
@maugly ja kupujem sú skvelé a mám už ja svoje obľúbené produkty a je to aj oveľa vyššia rozmanitosť produktov že som ani nevedela že také výrobky existujú
@moncici777 no par krat som v Polsku bol, ci uz na dennom vylete, ked som bol v tatrach alebo na orave, a cesty tam maju podobne zle, ked nie aj horsie (zakopane - lysa polana na priklad) a potraviny v obchodoch vyzerali tiez rovnako. Od "perfektnej kvality to ma daleko... take Rakusko je na tom urcite ovela lepsie
@jaro1991 Veď kde si bol pre nich je to poviem to slušne zadok Poľska len dedina,bol si vo väčších mestách ako je Kraków o kúsok ďalej smerom na Poľsko?
Na Poľsku sa mi veľmi páči, že je tam kopa local businesses, človek si na dvore chová kravu a vedľa má autodielňu, úplne v každej dedine, v meste sú maličké obchody s bytovým textilom napríklad; u nás by som do takého ani nevkročila, lebo by som si tam nemohla dovoliť ani štipec na záves, ale v Poľsku to boli naozaj affordable produkty domácej výroby a perfektná atmosféra.
@anitchka no ak osa to vezme oni zase sa môžu smiať z našich výrazov
Ako poznáme slovo šukám ale čo už ,"česi hledajají poláci šukají to o nich tvrdia česi"
Lebo znamená to hľadať
Jagoda nie je jahoda ale čučoriedka
Jahoda je truskawka
Inak dosť podobný jazyk a nechcem povedať ako sa povie kohút po poľsky hovorovo ,u nás je to nadávka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nič si o nej nemyslim....
inak mončiči namiesto toho co travis cas blokovanim ludi sa douc gramatiku
do poľska by som sa mohla ísť dneska previezť!
je to krajina kde sa fajne lyžuje a ešte aj dačo obliecť sa tam dá kupiť lacno a jazyk majú celkom vtipný samiľúbi
Mega!
» ekonomika.sme.sk/c/6751277/kambo...
Potraviny a cesty majú určite lepšie.
A cesta 3 prúdy bez dier čo naše cesty radšej ani nehovorím v akom sú stave...
@maugly Yop, kde tu občas tam zbehneme do dvoch obrovských obchodov pomerne ďaleko od hraníc... žiadne trhy ani iný bullshit...
Neporovnávaj dedinu alebo malé mestečko s mestom okolo 300 tisíc a viac obyvateľov
a že sú žgrloši, keď je napr. nejaké zadarmo tak sa prežerú do prasknutia, ešte po vačkoch si naberú a do trička.
som fakt zvedavá na tie negatívne slová...
Ako poznáme slovo šukám ale čo už ,"česi hledajají poláci šukají to o nich tvrdia česi"
Lebo znamená to hľadať
Jagoda nie je jahoda ale čučoriedka
Jahoda je truskawka
Inak dosť podobný jazyk a nechcem povedať ako sa povie kohút po poľsky hovorovo ,u nás je to nadávka