Čo si myslíš o tom že v Prvej ČeskoSlovenskej SuperStar vyhral Martin Chodúr prvé miesto ??? Podľa mňa je to Super lebo Super Spieva a má na to ísť ďalej a ďalej pretože je podľa mňa NumberOne !!!
A čo si o tom myslíš ty ?? napíš do komentíkov =D pa
Myslím si o ňom že nahrá CD ktoré bude prepadák. Pretože keď niekto už dokáže aj z Paparazzi spraviť otrasný odvar "operety" tak to je sila. A on takto spieva totálne všetko. Hlas má úplne super ale mohol by spievať aj iným štýlom ako toto čo predvádza vkuse dookola....
Spievať určite vie, ale podľa mňa nemá šancu na úspech, hlavne kvôli tomu, že je nudný, bez charizmy, ľudí, ktorí vedia spievať sú milióny, ale na to, aby sa človek presadil ako spevák je potrebné aj to, aby bol osobnosť, mal charizmu a to u Chodúra nie je...
ja mu to prajem, ved spieva krasne. aj ked netusim, ako sa presadi, lebo ma velmi zvlastny styl vsetkeho. ci ho niekto bude pocuvat. no, som zvedava, co vyda. tak ci tak, drzim mu palce
ono speivať je veľká drina. Možno sa to nezdá ale kým sa spevák vypracuje tak aby mal charizmu, hlas a perfektnú intonáciu a hromadu ďalších dôležitých vecí trvá to dosť dlho. Chodúr spievať naozaj vie to mu nikto nezoberie ale ako som písala.... s tým jeho štýlom spevu žee "spievam všetko na jedno kopyto" sa ďaleko nedostane
mne je to uuplne jedno...aj tak nezalezi kto vyhra, pretoze to ze je niekto prvy neznamena, ze bude aj najuspesnejsi..o com sme sa mohli presvedcit uz z predchadzajucich rocnikov...ale chvalabohu , ze to uz skoncilo....neskutocne mi to uz liezlo na nervy!!
no asi to ze to tak melo bejt protoze to byla cesko slovenska superstar a bylo to jasny ze to vihraje czech ale mislel jsem ze snim zustane ve finale jan bendik a ne miro smajda ale vihral ten spravnej noo fandim mu taky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
At moment, on VYHRAL?!
(neviem to preložiť) ,,Felkerült a szar a polcra és azt hiszi hogy habostorta."
čo k tomu dodať...bravóóó